Cris-Tim lanseaza noi sortimente de produse in gama de mezeluri Matache Macelaru

Cris-Tim lanseaza noi sortimente de produse in gama de mezeluri Matache Macelaru


Gama de mezeluri premium Matache Macelaru se imbogateste cu noi produse preparate cu grija si pricepere.

jambon macelaruGama de mezeluri premium Matache Macelaru se imbogateste cu noi produse preparate cu grija si pricepere.


Alaturi de cunoscutele si apreciatele Muschi Tiganesc sau File, Sunca de Praga, Salamul de Vara si Salamul Victoria, gama Matache Macelaru cuprinde incepand din aceasta vara o serie de specialitati cum sunt Cotletul Haiducesc, Pastrama de Porc si de Vita, Jambonul de Curcan si de Porc, Rulada de Pui, Specialitatea din Ceafa si Sunca Taraneasca.

In plus, toate mezelurile Matache Macelaru sunt disponibile feliate, o forma de prezentare care nu exista pana acum pentru acest brand, si ambalate in caserole din carton biodegradabil, usor de deschis si resigilabile, cu gramaje cuprinse intre 100 si 200 de grame, in functie de forma produsului.

Noile ambalaje continua povestea brandului Matache Macelaru, specialitatile fiind prezentate de data aceasta in ipostaze de consum. Conceptul ambalajelor este ilustrat prin scene din viata cotidiana a Bucurestiului interbelic, atat la nivel de grafica cat si de text.

Matache Macelaru este numele care aminteste ca pe vremuri se manca proaspat si sanatos. Este cunoscutul macelar care transa si condimenta carnea cu pasiune si pricepere in macelaria lui curata si imbelsugata. Matache Macelaru este astazi numele care vorbeste despre un trecut ce merita dus mai departe prin preparate proaspete si gustoase, lucrate ca pe vremuri.

Cu o istorie de peste 20 de ani, Cris-Tim este liderul pietei romanesti de mezeluri, oferind intotdeauna consumatorilor sai produse sigure, proaspete si savuroase, realizate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii de procesare si prin sistemele de management al sigurantei alimentului (ISO 22000:2005), al calitatii produselor (ISO 9001:2008) si al protectiei mediului (ISO 14001: 2004).

Pentru al saselea an consecutiv, in 2013, Cris-Tim a primit titlul de Trusted Brand la categoria produse din carne, in urma celui mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat de revista Readers Digest in 15 tari, printre care si Romania.

De asemenea, Cris-Tim a ocupat locul 8 in Top 50 cele mai puternice branduri romanesti in 2013, clasament ce are la baza studiul realizat de compania de cercetare Unlock Market Research.



Poti fi interesat si de