Avans de 17% pentru afacerile Reinert, in 2013

Avans de 17% pentru afacerile Reinert, in 2013


H&E Reinert Romania, filiala locala a grupului german Reinert, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 73,8 milioane de lei, n crestere cu 17 % fata de anul precedent.

reinert logo1H&E Reinert Romania, filiala locala a grupului german Reinert, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 73,8 milioane de lei, n crestere cu 17 % fata de anul precedent.

Grupul detine in Romania fabrica de mezeluri de la Feldioara, jud. Brasov, inaugurata la nceputul anului 2007, aceasta fiind prima unitate de productie pe care compania germana a deschis-o n afara granitelor tarii de origine. Fabrica de la Feldioara este certificata ISO 9001: 2008 si IFS High Level, recunoscute de catre toti specialistii din domeniu drept cele mai complexe si exigente standarde din Europa, privind calitatea si siguranta alimentara.

Pe parcursul celor 7 ani de cand fabrica din Romania a fost deschisa, Reinert a reusit sa isi creeze un renume n segmentul mezelurilor premium, consolidat de recunoasterea consumatorilor. Ca si dovada a aprecierii produselor Reinert de catre consumatorii din Romania stau distinctiile Votat Produsul Anului primite de catre trei produse din portofoliul Reinert, respectiv Salamul de Sibiu Reinert (n 2014), Martinel Sunca si Martinel Mortadella (n 2013).



Poti fi interesat si de