Transavia va participa la SIAL 2014, cel mai mare targ international din industria alimentara

Transavia va participa la SIAL 2014, cel mai mare targ international din industria alimentara


Compania Transavia, cel mai mare producator de carne de pui din Romania, va participa si anul acesta la SIAL 2014, cel mai mare targ international dedicat industriei alimentare.

transavia-sial1Compania Transavia, cel mai mare producator de carne de pui din Romania, va participa si anul acesta la SIAL 2014, cel mai mare targ international dedicat industriei alimentare.


Targul se va desfasura in perioada 19 23 octombrie la Paris si va reuni cele mai prestigioase companii din industria alimentara din lume. Compania Transavia este una dintre putinele companii romanesti care iau parte la aceasta expozitie de prestigiu.

Participarea noastra la SIAL este o recunoastere a calitatii produselor Transavia si a experientei acumulate in industria avicola din Romania. Produsele noastre sunt apreciate si dincolo de granitele tarii, astfel am reusit sa atragem parteneri din toata lumea si sa exportam in tari precum Anglia, Franta, Spania, Croatia si nu numai. De peste 20 de ani, investim constant in tehnologie si utilaje pentru a deveni un etalon al calitatii in acest domeniu, iar performantele deosebite inregistrate de-a lungul anilor, nu fac decat sa ne confirme pozitia de lider in acest domeniu, declara Ioan Popa, Directorul General al companiei Transavia.

Targul SIAL organizat in 20 de sectoare, isi propune sa aduca sub acelasi acoperis cele mai importante companii din retail si comert, industria alimentara, agro-alimentara si vinicola.

Aflat la cea de-a 23-a editie, la targul SIAL vor participa peste 6.300 de expozanti din mai mult de 105 tari.

De asemenea, sunt asteptati peste 150.000 de vizitatori, printre care se numara persoane recunoscute la nivel international din industria culinara, bucatari sefi celebri, reprezentanti ai celor mai mari companii din acest sector, retaileri si alti colaboratori.

Mai multe informatii despre Transavia se gasesc pe www.transavia.ro, www.fragedo.ro sau pe pagina de Facebook TransaviaToateCeleBune.

Transavia este cel mai important producator de carne din Romania, cu o productie de peste 55.000 de tone de carne de pasare, in fermele proprii de crestere din 5 judete Alba, Cluj, Sibiu, Brasov si Harghita. Toate produsele sunt realizate in conformitate cu normele de calitate internationale, sub controlul autoritatilor sanitar-veterinare si de mediu, iar in anul 2006 compania a primit distinctia de furnizor al Casei Regale a Romaniei. Compania detine 15 ferme de crestere pui de carne, doua ferme de reproductie si doua statii de incubatie, o fabrica de nutreturi combinate, doua abatoare performante de industrializare a carnii si o fabrica de procesare a carnii, precum si patru ferme vegetale. Din toamna anului 2007, Avicola Brasov, unul dintre producatorii cu traditie pe piata romaneasca, face parte din grupul Transavia. Produsele Transavia detin certificarile FSSC 22000 (Food Safety Management System) si BRC (British Retail Consortium). Cei 23 de ani de activitate pe piata avicola din Romania atesta calitatea incontestabila a companiei Transavia ca lider de piata. Produsele Transavia sunt prezente pe piata interna in procent de 75 la suta, in marile lanturi de retail, prin brandurile Fragedo si Papane.

Transavia este prezenta si pe piata internationala, prin exporturile realizate in tari din Comunitatea Europeana (printre care Marea Britanie, Franta, Spania, Croatia, Ungaria, Bulgaria si Estonia). Fondatorul si directorul general al grupului este dr. ing. Ioan Popa, arhitectul celei mai performante companii cu sistem integrat de crestere, procesare si comercializare a produselor din pui din Romania. Cei peste 1.600 de angajati, o echipa solida de management, investitii constante si un know-how propriu stau in spatele succesului obtinut si la baza tuturor planurilor de viitor.



Poti fi interesat si de