Dumitru Stanoiu, manager general Avicola Slobozia: Sustinem reducerea TVA-ului pentru alimente

Dumitru Stanoiu, manager general Avicola Slobozia: Sustinem reducerea TVA-ului pentru alimente


Avicola Slobozia, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pasare din tara, sustine introducerea TVA-ului de maximum 9% pentru alimente.

avicola-slobozia1Avicola Slobozia, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pasare din tara, sustine introducerea TVA-ului de maximum 9% pentru alimente.


Sustinem acut introducerea TVA-ului de maximum 9% pentru alimente, inclusiv carnea de pasare, si constituirea unei comisii permanente formata din avocati si producatori, care sa ne reprezinte in dialogul cu Guvernul privind scaderea TVA-ului, a declarat managerul general al companiei, Dumitru Stanoiu, pentru revista INDUSTRIA CARNII.RO.

Reducerea TVA-ului este solutia cea mai potrivita pentru supravietuirea business-urilor din industria alimentara: Aceasta miscare ar schimba nivelul de trai al populatiei, ar creste consumul, cotele de impozit la bugetul consolidat si ar oferi siguranta companiilor, considera Stanoiu.

Managerul companiei este nemultumit si de instabilitatea economica din Romania, ce a permis insolventa multor societati comerciale, inghetandu-le datoriile: Avicola Slobozia se confrunta cu debite neincasate de la astfel de firme, sume importante care nu se mai intorc in productie.

Compania este sponsor la cea de-a patra editie a Seminarului Integrat Reinventarea industriei carnii de la A la Z, organizat de revista INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de