Vladimir Manastireanu se alatura echipei Asociatiei Romane a Carnii

Vladimir Manastireanu se alatura echipei Asociatiei Romane a Carnii


Incepand din 3 decembrie 2014, Asociatia Romana a Carnii are un nou membru in conducerea institutiei, a anuntat miercuri ARC.

manastireanuu1Incepand din 3 decembrie 2014, Asociatia Romana a Carnii are un nou membru in conducerea institutiei, a anuntat miercuri ARC.


Vladimir Manastireanu, fostul presedinte al ANSVSA, va fi liderul grupului - Calitatea si Siguranta Alimentului, in cadrul ARC.

Din aceasta pozitie, acesta va coordona activitatea asociatiei la nivel national si european alaturi de directorul executiv al ARC, Stefan Padure.

Domeniile de coordonare ale noului membru, in raport cu institutiile europene, sunt GL Technical / Legislation and Food Safety, GL Nutrition and Health si GL Labelling and Additives, in timp ce Stefan Padure se va ocupa de aspecte legate de Management Council, GL Supply Chain si GL Promotion and Communication.

"Vladimir Manastireanu vine cu o vasta experienta in domeniul calitatii si sigurantei alimentelor acumulata in aproape 15 de ani de cariera in mediul institutional. Mediul asociativ se intareste prin venirea domnului Manastireanu, iar prezenta domniei sale in cadrul ARC, cat si in cadrul Federatiei Patronale PRO AGRO, va asigura reprezentarea intereselor legitime ale membrilor asociatiei si ale sectorului agro-alimentar in ansamblu", precizeaza ARC.

Vladimir Manastireanu a fost presedintele ANSVSA din iunie 2013 pana in noiembrie 2014. A ocupat mai multe functii in cadrul Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor inca din mai 2012. In iunie 2009 a ocupat functia de Secretar General Adjunct al Guvernului, Secretar de Stat in aparatul propriu de lucru al Viceprim-ministrului din ianuarie 2009 si deputat in legislatura 2004-2008.



Poti fi interesat si de