Family Mix, mese usoare si hranitoare


O masa usoara, dar hranitoare, cele 4 mixuri contin portie dubla de fileuri de peste si amestecuri de legume.

family mixO masa usoara, dar hranitoare, cele 4 mixuri contin portie dubla de fileuri de peste si amestecuri de legume.
Noua linie de produse Family Mix de la Minus22 a fost introdusa pe piata in luna iunie a acestui an si este disponibila in 4 retete savuroase si simplu de gatit in la cuptor in maxim 25 minute: File de Somon cu Amestec Frantuzesc, File de Cod Alaska Pollock cu Amestec Mexican, File de Merluciu cu Amestec Legume cu Orez, File de Salau cu Amestec Legume cu Ciuperci.

Produsele Family Mix sunt disponibile in prezent in hipermarketurile Auchan si Kaufland, dar si in comertul traditional din regiunea centru. In perioada 1-30 septembrie, gama de produse Family Mix beneficiaza de un discount de pana la 15% in toate magazinele Auchan.

Minus22 Premium Food, dezvoltator al brandului Minus22, are ca activitati principale importul si distributia de peste si produse congelate. Se afla primele companii de distributie infiintate in Romania acum 24 de ani, cu sediul in Brasov. Cu o infrastructura dezvoltata pe zona frigorifica: depozit, flota auto si congelatoare, Minus22 acopera astazi toate judetele tarii: 220 de magazine la nivelul retelelor si aproximativ 600 de magazine la nivelul comertului traditional.SaveSave



Poti fi interesat si de