Variante noi si retete imbunatatite in portofoliul brand-ului Sissi

Variante noi si retete imbunatatite in portofoliul brand-ului Sissi


Caroli Foods Group, liderul pietei de mezeluri din Romania, isi consolideaza portofoliul celui mai apreciat brand de sunca din Romania, Sissi, prin lansarea unor produse noi si prin imbunatatirea retetelor existente.

sissi varianteCaroli Foods Group, liderul pietei de mezeluri din Romania, isi consolideaza portofoliul celui mai apreciat brand de sunca din Romania, Sissi, prin lansarea unor produse noi si prin imbunatatirea retetelor existente.

Astfel, Sissi isi respecta promisiunea de a oferi consumatorului un produs rafinat, de inalta calitate, obtinut din bucati atent selectionate de pui, porc sau curcan. In plus, orice sunca Sissi are acum doar 1.5% grasime, iar Sissi jambon de porc si curcan - 1.8% grasime.

Diversificarea portofoliului Sissi vine ca un raspuns prompt in urma desfasurarii unei ample cercetari de piata realizata anul acesta impreuna cu consumatorii nostri din Romania. A fi in permanenta atenti la nevoile in schimbare ale consumatorilor nostri, credem ca este unul dintre principalele motive pentru care Sissi este cel mai apreciat brand de sunca din Romania, leader in categoria de sunca (cf. Nielsen raport). Prin aceasta completare de portofoliu, am incercat sa le oferim consumatorilor, care apreciaza valorile de brand deja cunoscute, inspirate din povestea Printesei Sissi: finete, rafinament, echilibru, incredere, dragoste pentru familie si calitate inalta a vietii, exact ceea ce ne-au solicitat: produse de foarte buna calitate, cu cel mai scazut continut de grasime posibil dar si in ambalaje foarte practice. Imbunatatirea retetelor noastre prin scaderea continutului de grasime in acest moment, sunca Sissi are cel mai scazut continut de grasime de pe piata din categoria sa - face parte din strategia noastra de a oferi consumatorilor exact ceea ce-si doresc, afirma Ana-Maria Bajan, Director Executiv Marketing, Business Development & PR Caroli Foods Group.

Astfel, incepand cu luna octombrie, brandul Sissi ofera consumatorilor sai 10 preparate din carne de pui, porc sau curcan, obtinute in conformitate cu cele mai inalte standard europene de productie, si potrivite pentru intreaga familie datorita gustului rafinat si continutului scazut de grasime:
PRODUSE NOI SISSI:
- sunca din piept de curcan feliat, jambon din piept de curcan feliat, sunca din piept de pui feliat;
-sunca din pulpa de porc feliat, jambon din pulpa de porc feliat, sunca din piept de pui gastro.

PRODUSE SISSI CU RETETA IMBUNATATITA:
- suncile din piept de pui si pulpa de porc in variantele vid si vrac.

Grupul Caroli Foods a devenit liderul pietei de mezeluri proaspete din Romania prin fuziunea pe plan local cu Campofrio Food Group, liderul pietei de produse procesate din carne din Europa si un important jucator global in domeniu. In prezent, grupul detine un portofoliu format din brandurile Campofrio, Caroli, Maestro si Sissi. Grupul Caroli Foods isi propune adoptarea calitatii ca si stil de viata, inovarea continua a portofoliului de produse si dezvoltarea unei relatii de incredere cu consumatorii si partenerii sai.SaveSave



Poti fi interesat si de