Salamul Rustic in editie limitata de la Ana si Cornel, la Indagra Food

Salamul Rustic in editie limitata de la Ana si Cornel, la Indagra Food


Compania Ana si Cornel a participat pentru al treilea an consecutiv, la Targul International Indagra, eveniment dedicat producatorilor de alimente si furnizorilor de tehnologii si echipamente de procesare in industria alimentara.

salam ana cCompania Ana si Cornel a participat pentru al treilea an consecutiv, la Targul International Indagra, eveniment dedicat producatorilor de alimente si furnizorilor de tehnologii si echipamente de procesare in industria alimentara.
La standul companiei din incinta Pavilionului Central Romexpo, vizitatorii au putut discuta cu profesionisti in domeniu pentru a afla mai multe informatii despre produse, modalitatea de realizare a acestora, cele mai noi locatii si orice alte informatii despre brandul Ana si Cornel.

De asemenea, vizitatorii au putut degusta cele mai delicioase produse din gama salamuri, carnati, specialitati in cadrul sesiunilor de sampling organizate special, in fiecare zi. Produsele cu care compania s-a prezentat anul acesta sunt produse comercializate in magazinele Ana si Cornel.

Ca in fiecare an, pentru acest eveniment s-a realizat Salamul Rustic in editie limitata, produs din care curiosii au putut degusta pe parcursul celor 5 zile de eveniment.

Indagra a reprezentat pentru companie ocazia perfecta de a interactiona cu clientul final, de a afla preferintele consumatorilor si de a afla informatii cu privire la locul pe care Ana si Cornel il ocupa in mintea consumatorului.



Poti fi interesat si de