Sergiana: cifra de afaceri de 45 milioane de euro in 2016

Sergiana: cifra de afaceri de 45 milioane de euro in 2016


Producatorul de carne si preparate din carne, Sergiana, a raportat, pentru anul trecut, o cifra de afaceri de aproape 45 de milioane de euro.

sergiana caProducatorul de carne si preparate din carne, Sergiana, a raportat, pentru anul trecut, o cifra de afaceri de aproape 45 de milioane de euro.
Sergiana Grup este o structura ce s-a consolidat pornind de la o afacere de familie lansata la inceputul anilor 90. Companiile integrate opereaza preponderent in domeniile industria carnii, cresterea animalelor si alimentatie publica. Prin misiunea asumata, Sergiana valorifica traditia zonala a macelarilor si a crescatorilor de animale din Tara Barsei si Tara Fagarasului, in contextul respectarii normelor europene de siguranta alimentara. Cele doua directii sunt definitorii pentru conceptul de calitate al marcii Sergiana Poiana Marului.

Productia si comercializarea preparatelor din carne reprezinta 65% din business. Anul trecut, pe portile fabricii de mezeluri din Poiana Marului au iesit 6.400 de tone.

Grupul se ocupa si cu cultivarea de cereale pe 1.600 de hectare, detine propria fabrica de furaje, o ferma de peste 3.000 de scroafe in reproductie, o ferma de 500 de bovine Black Angus, dar si un abator pentru suine si bovine.



Poti fi interesat si de