Aniversare Vascar: 33 de ani de succes in industria de procesare a carnii

Aniversare Vascar: 33 de ani de succes in industria de procesare a carnii


Vascar, companie cu capital 100% romanesc, implineste 33 de ani de activitate in luna mai a acestui an.

vascar 33Vascar, companie cu capital 100% romanesc, implineste 33 de ani de activitate in luna mai a acestui an.


Infiintata in 1984 la Vaslui, compania a avut o evolutie constanta, organica, pe o piata extrem de competitiva. Astazi, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania si ofera produse nu doar gustoase, ci si sanatoase, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

De-a lungul timpului, ne-am adaptat realitatilor pietei si nevoilor mereu in schimbare ale clientilor nostri. Insa, un lucru a ramas la fel. Calitatea este valoarea fundamentala ce defineste si modeleaza cultura noastra antreprenoriala, fundatia pe care se sprijina activitatea noastra de zi cu zi si recunoasterea Vascar pe piata, a declarat Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Vascar are peste 300 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare la Vaslui si 20 de magazine proprii in regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din Moldova.

In 2015, gama Moldova in Bucate a fost imbogatita cu un sortiment extins de mezeluri, preparate dupa retete traditionale moldovenesti, cu condimente naturale. Produsele Moldova in Bucate respecta cele mai inalte standarde de calitate din domeniu.

O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hipermarketuri (Kaufland, Auchan, Billa, Cora) si magazine traditionale partenere din capitala si principalele orase din tara.

De asemenea, Vascar este o companie care produce preparate marca proprie pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image si Lidl.

In reteaua de magazine proprii, clientii Vascar beneficiaza de 33% reducere la produse selectate, 33 de premii si multe surprize, pe tot parcursul lunii mai.

In fiecare an, in luna mai vom sarbatori alaturi de clientii, partenerii si angajatii nostri, fara de care nu am fi reusit sa construim un brand de succes, a adaugat Vlad Ciuburciu.

In 2016, Vascar a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.



Poti fi interesat si de