Sergiana, medaliata cu aur pentru calitatea produselor

Sergiana, medaliata cu aur pentru calitatea produselor


Sergiana este un brand recunoscut la nivel international de peste 10 ani.

sergiSergiana este un brand recunoscut la nivel international de peste 10 ani.


Mai putin cunoscut este faptul ca de-a lungul anilor a strans numeroase medalii de aur care dovedesc calitatea exceptionala a produselor din portofoliu. Anul 2016 a adus companiei Sergiana 8 medalii de aur si 1 de argint! Mai mult, cele opt medalii de aur obtinute au determinat juriul sa acorde Cupa de Onoare a Asociatiei Germane a Carnii pentru marca Sergiana Poiana Marului.

Portofoliul Sergiana Poiana Marului este structurat pe 11 game de produse si include peste 170 de produse si preparate din carne.

In topul preferintelor se situeaza produsele din categoria Carne proaspata si Specialitati fiert afumate, urmate de produsele din gama fierte, precum Parizer si Cremvursti. Dinamica vanzarilor din Pravaliile Sergiana ne arata ca printre preferintele clientilor se regaseste si gama de produse Poiana Marului, care se bucura de o foarte mare apreciere datorita nefolosirii E-urilor si nitritilor. Produsele aflate in topul vanzarilor din aceasta gama sunt: Toba Poiana Marului, Carnatii Poiana Marului si Jumari Poiana Marului. In ceea ce privesc preparatele crud uscate, si acestea se afla printre preferintele clientilor, reprezentand o ca - tegorie de mare interes in ultimul an ne-a declarat Tudor Neculoiu, director general Sergiana Grup.

Articolul integral poate fi citit in editia martie-aprilie 2017 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de