Cherkizovo dezvolta productia de carne de curcan

Cherkizovo dezvolta productia de carne de curcan


Procesatorul Cherkizovo Group vrea sa devina unul dintre cei mai mari producatori de carne de curcan din Rusia, scrie globalmeatnews.com.

cherkizovo curcanProcesatorul Cherkizovo Group vrea sa devina unul dintre cei mai mari producatori de carne de curcan din Rusia, scrie globalmeatnews.com.
Reprezentanti ai companiei au declarat ca se va investi in dezvoltarea capacitatii de productie de carne de curcan la fabrica din regiunea Tambov. Astfel, se vor crea intre 150 si 200 de noi locuri de munca.

In luna mai, fabrica situata in sud-vestul Rusiei a atins capacitatea maxima de productie.

Cherkizovo produce anual 50.000 de tone de carne de curcan si are posibilitatea de a ajunge la o productie de 100.000 de tone in urmatoarele 12 luni.

In prezent, Rusia are o productie anuala de 230.000 de tone de carne de curcan, iar carnea alba devine unul dintre cele mai importante produse alimentare din tara.

Potrivit reprezentantilor Cherkizovo, carnea de curcan este ieftina si bogata in proteine, oferindu-le procesatorilor oportunitati de a experimenta produse cu valoare adaugata care pot atrage preturi mai mari in retail.



Poti fi interesat si de