Fomica? Pofte de-a gata si noi preparate romanesti

Fomica? Pofte de-a gata si noi preparate romanesti


Fomica?, cel mai nou brand de preparate romanesti si semipreparate din carne de pui proaspata si condimente naturale, dezvoltat de Grupul de firme Safir,dupa retete bine mestesugite, exact pe gustul si pofta romanilor, a fost lansat cu succes in zona Moldovei si continua sa se dezvolte la nivel national.

safir pui jar2Fomica?, cel mai nou brand de preparate romanesti si semipreparate din carne de pui proaspata si condimente naturale, dezvoltat de Grupul de firme Safir,dupa retete bine mestesugite, exact pe gustul si pofta romanilor, a fost lansat cu succes in zona Moldovei si continua sa se dezvolte la nivel national.


Romanii au apreciat gustul adevarat de pui al preparatelor Fomica din gama Pui pe jar, carnea proaspata si pura - fara amestecuri, fara aditivi, fara conservanti, fara coloranti, remarcand condimentele naturale si retetele bine mestesugite ale semipreparatelor din gama Pui la ghiozdan.

Vedetele gamei Pui pe jar dedicata preparatelor pentru gratar, dar care pot fi gatite usor si la cuptor, in tigaie sau in diferite alte forme, sunt, fara indoiala, carnatii de pui proaspeti, clasici si picanti, natural condimentati.

Pentru romanii care apreciaza gustul adevarat de pui si retetele bine mestesugite ale preparatelor romanesti Fomica?, vom lansa in curand carnatii fierti si afumati, care vor fi inclusi in gama Pui la ghiozdan si comercializati atat la caserola, cat si la vid (vrac), dupa pofta si dorinta clientului.

Produsele Fomica? din carne de pui refrigerata, natural condimentata, sunt ambalate in atmosfera controlata (ATM), cu termen de valabilitate, si sunt disponibile in reteaua clasica de distributie.

Pentru pofte de-a gata, gasiti Fomica? aici: www.safir.ro.



Poti fi interesat si de