Fomica? cucereste pofta romanilor si in vacanta

Fomica? cucereste pofta romanilor si in vacanta


Fomica?, noul brand de preparate romanesti si semipreparate dezvoltat de Grupul de firme Safir, dupa retete bine mestesugite, doar din carne de pui proaspata si condimente naturale, continua sa se dezvolte la nivel national, fiind prezent in magazinele Auchan din Romania, dar si in destinatiile de vacanta ale romanilor.

safir fomicaaugFomica?, noul brand de preparate romanesti si semipreparate dezvoltat de Grupul de firme Safir, dupa retete bine mestesugite, doar din carne de pui proaspata si condimente naturale, continua sa se dezvolte la nivel national, fiind prezent in magazinele Auchan din Romania, dar si in destinatiile de vacanta ale romanilor.


Apreciate pentru gustul adevarat de pui al carnii proaspete si pure - fara amestecuri, fara aditivi, fara conservanti, fara coloranti, natural condimentata, exact pe gustul romanului, preparatele si semipreparatele Fomica? sunt nelipsite si din concediile romanilor.

Fomica? Pui pe jar - nelipsit de pe orice gratar

Pentru pofta de gratare, gama Fomica? Pui pe jar a fost completata cu noi preparate din carne de pui si condimente naturale: Frigarui de pui, ideale atat pentru gratarele tihnite la munte si la mare, cat si pentru excursiile cu rulota prin tara si mofturile celor mici, si carnatii de pui, proaspeti, clasici si picanti, care pot fi gatiti usor si la cuptor, in tigaie sau in diferite alte forme.

Pui la ghiozdan usor de servit, rapid de pregatit

Nou lansati in gama Fomica? Pui la ghiozdan, carnatii proaspeti, fierti si afumati cu rumegus din lemn de esenta tare, comercializati atat la caserola, cat si la vid (vrac), au inregistrat un succes la raft, fiind inclusi, alaturi de chiftele de pui Fomica?, gata preparate, cu gustul asemanator celor facute in casa, atat in mesele consistente si usor de servit ale romanilor, cat si in gustarile pentru copii, putand inlocui cu succes clasicii crenvursti.

Produsele Fomica? din carne de pui refrigerata, natural condimentata, sunt ambalate in atmosfera controlata (ATM), cu termen de valabilitate, si sunt disponibile in magazinele Auchan Romania.

Pentru pofte de-a gata, gasiti Fomica? aici: www.safir.ro/fomica.



Poti fi interesat si de