Caroli lanseaza Carnatii Maestro, primul produs cu 100% ingrediente naturale

Caroli lanseaza Carnatii Maestro, primul produs cu 100% ingrediente naturale


Caroli Foods Group, lider in preferintele consumatorilor la categoria produselor din carne procesata, a raspuns din nou prompt solicitarilor primite din partea clientilor, care isi doresc sa poata gasi si in marile magazine internationale produse din carne cu 100% ingrediente naturale.

caroli maestroCaroli Foods Group, lider in preferintele consumatorilor la categoria produselor din carne procesata, a raspuns din nou prompt solicitarilor primite din partea clientilor, care isi doresc sa poata gasi si in marile magazine internationale produse din carne cu 100% ingrediente naturale.


7 din 10 consumatori solicita produse naturale, fara E-uri si fara nitriti, daca este posibil, arata un studiu de piata derulat de Caroli la inceputul acestui an.

Prin urmare, lansarea Carnatilor Maestro, sub brandul Caroli, este raspunsul prompt al companiei fata de solicitarile consumatorilor.

Dupa lansarea gamei de produse Caroli cu 80% carne / cu muuulta carne si a Salamului Semenic cu Carolimetru termic (un element inovator ce atrage atentia asupra pastrarii in siguranta a produselor noastre), dar si a gamei de produse Sissi cu 1,5% grasime, lansarea carnatilor Maestro cu 100% ingrediente naturale este doar un pas natural in respectarea angajamentului pe care ni l-am asumat, declara Anamaria Bajan, director executiv Marketing, PR si Business Development al Caroli Foods Group.

Carnatii Maestro sunt preparati dupa o reteta traditionala, in a carei elaborare au fost implicati si numerosi producatori artizanali din diferite regiuni ale tarii: Moldova, Ardeal, Banat si Oltenia.

Acestia sunt pregatiti in membrana naturala de oaie si de porc si sunt disponibili in doua variante: subtiri si grosi, fiecare sortiment continand doar carne de porc, condimente naturale si telina.

Misiunea noastra este sa ajutam consumatorii sa faca cele mai bune alegeri, oferindu-le mijloacele necesare pentru a lua cele mai bune decizii. Ne dorim ca produsele noastre sa fie usor accesibile tuturor consumatorilor, astfel ca cele doua sortimente de carnati Maestro de la Caroli vor fi prezente in toate lanturile mari de magazine locale si internationale, dar si in comertul traditional. Totodata, pentru a anunta aceasta lansare, am pregatit consumatorilor surprize foarte placute, prin intermediul canalelor de comunicare clasice si digitale. Practic, incercam sa comunicam printr-o campanie integrata, intr-un mod cat mai natural, acest produs nou pe piata, explica Anca Leopea, Category Marketing Manager Caroli Foods Group.

Indiferent de sortimentul de carnati la care ne referim, subtiri oltenesti, grosi, mai scurti si rasuciti moldovenesti, sau grosi dar nerasuciti, pastrati lungi la uscare din zona Brasovului, in orice regiune a tarii am fi, reteta originala a carnatilor romanesti are un numitor comun: carnatii la romani se pregatesc doar din carne, slanina si condimente: sare, piper, usturoi si alte condimente in functie de regiune, dar toate ingredientele sunt 100% naturale.



Poti fi interesat si de