Premiul Produsul Anului 2017 pentru Muschiul File Crud Uscat Feliat de la Vascar

Premiul Produsul Anului 2017 pentru Muschiul File Crud Uscat Feliat de la Vascar


Muschiul File Crud Uscat Feliat din gama Moldova in Bucate, de la Vascar, a castigat premiul Produsul Anului 2017 la categoria Specialitati din carne.

muschi file vascarMuschiul File Crud Uscat Feliat din gama Moldova in Bucate, de la Vascar, a castigat premiul Produsul Anului 2017 la categoria Specialitati din carne.


In cadrul competitiei Produsul anului au fost premiate produse din 18 categorii. Premiile au fost acordate pe baza rezultatelor unei cercetari de piata realizate pe un esantion reprezentativ la nivel national, format din 6.000 de persoane, cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani. Principalele criterii luate in considerare au fost inovatia la nivel de functionalitate, design si ambalaj dar si nivelul de satisfactie pe care il ofera produsul si modul in care contribuie la imbunatatirea vietii consumatorilor.

Premiul Produsul Anului inseamna mult pentru noi. Ne bucuram ca gustul savuros si calitatea produselor noastre sunt apreciate de toti romanii, indiferent de regiune. Muschiul File Crud Uscat Feliat este o specialitate premium cu un gust fin. Se adreseaza acelui segment de consumatori ce cauta produse savuroase, dar si sanatoase, prezentate intr-un ambalaj modern, usor de manevrat, care sa permita un consum rapid, comod si eficient, spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

MUSCHIUL FILE CRUD USCAT FELIAT de la Vascar este pregatit dupa o reteta traditionala romaneasca. Este pus la afumat cu lemn de esen?a tare 1,4 kg de carne si apoi o maturam cu grija timp de 2-3 saptamani la loc aerisit. Ob?inem 1 kg de muschi crud uscat si aromat, cu gust specific romanesc, asa cum il stiai odata, se arata in comunicatul companiei.



Poti fi interesat si de