Fomica? lanseaza noii Carnaciori de bere romanesti

Fomica? lanseaza noii Carnaciori de bere romanesti


Grupul de firme Safir, prin cel mai nou brand de preparate si semipreparate din carne de pui - Fomica?, lanseaza Carnaciorii de bere romanesti, fierti si afumati, cu rumegus din lemn de esenta tare, cucerind pofta de sarbatoare a romanilor din toata tara.

safir carnacioriGrupul de firme Safir, prin cel mai nou brand de preparate si semipreparate din carne de pui - Fomica?, lanseaza Carnaciorii de bere romanesti, fierti si afumati, cu rumegus din lemn de esenta tare, cucerind pofta de sarbatoare a romanilor din toata tara.


Reteta gustului adevarat de pui

Realizati dupa o reteta bine mestesugita, doar din carne pura, cu gust adevarat de pui, si condimente naturale - fara amestecuri, fara aditivi, conservati sau coloranti, carnaciorii de bere romanesti Fomica? sunt nelipsiti de la petrecerile romanilor si nu numai, fiind o alegere inspirata pentru o gustare in orice moment al zilei, dar si ca alternativa sanatoasa si hranitoare la clasicele aperitive, mai ales atunci cand ai musafiri.

Pui de voie buna, gata pregatit

Ideali pentru a fi serviti impreuna cu orice tip de bere - blonda, bruna, filtrata sau nefiltrata, carnaciorii de bere romanesti Fomica? intensifica gustul hameiului si pofta de viata si de voie buna a romanilor.

Usor de servit si de impartit

Ambalati in atmosfera controlata (ATM), carnaciorii de bere romanesti Fomica? sunt proapeti si gata pregatiti pentru petrecere. Intr-o caserola, pot fi, in functie de gramaj intre 28 si 35 de carnaciori de bere, numai buni de impartit cu prietenii si familia.

Produsele Fomica? din carne de pui refrigerata, natural condimentata, sunt ambalate in atmosfera controlata (ATM), cu termen de valabilitate, si sunt disponibile in reteaua de magazine Auchan si in reteaua clasica de distributie din Bucuresti si din regiunea Moldovei.

Brandul Fomica? continua sa se dezvolte prin lansarea de noi produse incluse in gamele Pui pe jar si Pui la ghiozdan.

Pentru pofte de-a gata si alte informatii, gasiti Fomica? aici: www.safir.ro.



Poti fi interesat si de