Vascar anunta o extensie a gamei Moldova in Bucate

Vascar anunta o extensie a gamei Moldova in Bucate


Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve, anunta lansarea unei noi linii de produse gustoase si sanatoase ce poarta semnatura lui Chef Horia Virlan.

vascarVascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve, anunta lansarea unei noi linii de produse gustoase si sanatoase ce poarta semnatura lui Chef Horia Virlan.


Noua gama cuprinde 4 tipuri de preparate din carne pregatite dupa retete create special de Horia Virlan pentru brandul Moldova in Bucate.

Burgerul de vita Moldova in Bucate este realizat exclusiv din antricot de vita, fara E-uri, fara aditivi. De asemenea, Carnaciorii de casa Moldova in Bucate in doua variante, simpli si picanti nu contin nici E-uri, nici aditivi, ci doar condimente naturale si carne de cea mai buna calitate. Gama este completata de Micii taranesti Moldova in Bucate, preparati dupa o reteta speciala, ce respecta cele mai inalte standarde de calitate. Si, foarte important, au un gust delicios, purtand semnatura unuia dintre cei mai cunoscuti chefi din Romania.

Suntem bucurosi ca buna colaborare pe care o avem cu Chef Horia Virlan are ca rezultat lansarea unei noi linii de produse Moldova in Bucate. Avem mare incredere in aceste produse pentru ca au toate calitatile pentru a fi pe placul celor mai pretentiosi consumatori: sunt absolut delicioase, dar si sanatoase. De aceea, ne propunem sa dezvoltam in continuare acest segment de semipreparate si carne proaspata la caserola, pe termen mediu si lung, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Produsele beneficiaza de un design atragator, dar si de un ambalaj functional si inovator ce permite cresterea termenului de valabilitate la 8-10 zile. Noua gama este deja disponibila in magazinele propriidin regiunea Moldovei, in magazinele traditionale partenere din capitala si, in curand, va fi listata la nivel national intr-unul dintre hypermarket-urile partenere.



Poti fi interesat si de