Carnatii de Craciun de la Fomica?, ideali pentru o masa usoara de sarbatori

Carnatii de Craciun de la Fomica?, ideali pentru o masa usoara de sarbatori


Grupul de firme Safir, prin cel mai nou brand de preparate si semipreparate din carne de pui, Fomica?, lanseaza campania Carnati de Craciun, preparate si semipreparate romanesti din carne proaspata de pui si 100% condimente naturale, cu scopul de a oferi romanilor din intreaga tara o masa de Craciun delicioasa si dietetica, cu un continut caloric scazut.

safir carnatiGrupul de firme Safir, prin cel mai nou brand de preparate si semipreparate din carne de pui, Fomica?, lanseaza campania Carnati de Craciun, preparate si semipreparate romanesti din carne proaspata de pui si 100% condimente naturale, cu scopul de a oferi romanilor din intreaga tara o masa de Craciun delicioasa si dietetica, cu un continut caloric scazut.


Carnatii de Craciun de la Fomica?, reteta gustului adevarat de pui

Carnatii de Craciun de la Fomica?, doar din carne de pui natural condimentata, promit sa implineasca poftele tuturor romanilor, datorita gustului traditional romanesc, natural si proaspat, acestia reprezentand alegerea ideala inclusiv pentru persoanele aflate la regim, dieta sau care isi doresc o masa de Craciun cu un continut caloric scazut.

Doar din carne proaspata de pui si condimente 100% naturale

Facuti doar din carne cu gust adevarat de pui, proaspata si pura, neinjectata - fara amestecuri, fara aditivi, fara conservanti, fara coloranti -, si ingrediente 100% naturale, atent selectionate, combinate cu chibzuinta si gust bun, Carnatii de Craciun raspund cerintelor pietei si contribuie la imbunatatirea calitatii vietii romanilor, dar si la starea lor de bine.

Acestia pot fi gasiti in sortimente diferite, pentru toate gusturile si poftele: proaspeti, subtiri, clasici si picanti, oricare alegere amintind de gustul carnatilor traditionali de casa.

Produse strict ambalate, pe pofta romanilor

Carnatii de Craciun de la Fomica? sunt ambalati in atmosfera controlata (ATM), cu termen de valabilitate, si pot fi gasiti in reteaua de distributie Auchan din intreaga tara si in magazinele din reteaua clasica de distributie, reprezentand alegerea ideala pentru o masa usoara, pe placul tuturor romanilor cu pofta de mancare si de sarbatoare.

Afla mai multe despre produsele Fomica? si Grupul de firme Safir: www.safir.ro



Poti fi interesat si de