Wednesday, Dec 13th

Last update10:42:13

Te afli aici: Stiri Retail

banner optim 540x130
 

Retail

Kaufland Romania a lansat prima marca proprie, realizata exclusiv la nivel local

 • PDF
kaufland vreauromaniaKaufland Romania lanseaza prima marca proprie a companiei, „K-Vreau din Romania”, care este realizata in intregime la nivel national pentru consumatorii din tara.

Detalii...

Mega Image a lansat propriul supermarket online

 • PDF
megaPoti face cumparaturi la Mega Image si sa le primesti direct acasa. Conditia este sa faci comanda online. Retailerul a lansat primul supermarket online lansat pe platforma www.mega-image.ro.

Ultima actualizare în Miercuri, 29 Noiembrie 2017 14:45

Detalii...

Kaufland si-a propus sa preia peste 60% din carnea de porc locala pana in 2020

 • PDF
kaufland campanieporcKaufland Romania a lansat, in premiera, impreuna cu Cooperativa Agricola „Tara Mea”, primul program national pentru carne de porc 100% romaneasca, prin care se doreste preluarea a peste 60% din carnea de porc romaneasca, respectiv in jur de 300.000 de porci pe an, pana in anul 2020.

Detalii...

Mai multa carne de porc autohtona in magazine

 • PDF
carne de porc magazineMinistrul Agriculturii, Petre Daea, participa la inaugurarea "Raftului Romanesc", initiativa lansata pentru cresterea prezentei carnii de porc autohtone in magazine si spijinirea micilor fermieri.

Ultima actualizare în Miercuri, 29 Noiembrie 2017 14:48

Detalii...

Daea: Scumpirea alimentelor nu s-a facut obiectiv

 • PDF
carne pret alimente1Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca nu poate micsora pretul la alimente si ca nu intelege scumpirea lor, precizand spre exemplu ca, desi producatorii au ieftinit carnea de porc, aceasta s-a scumpit pe piata.

Ultima actualizare în Vineri, 08 Decembrie 2017 11:28

Detalii...

Finala competitiei Arena Bucatarilor va avea loc in acest weekend

 • PDF
selgros arenaActul final al celei de-a noua editii a competitiei de gatit deschisa bucatarilor profesionisti, „Arena Bucatarilor”, va avea loc la Bucuresti, pe 18 noiembrie 2017.

Detalii...

Retailerul PROFI a deschis cinci magazine noi

 • PDF
profi noiembrieReteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana.

Detalii...

Chef Horia Virlan a gatit cu produse de la Moldova in Bucate

 • PDF
moldova in bucate2Spectacol gastronomic weekendul trecut, in incinta magazinului Auchan Berceni. Sute de clienti au trecut pragul magazinului, sambata, 14 octombrie, au avut ocazia sa ia parte la un adevarat festin culinar pregatit de maestrul bucatar Horia Virlan.  

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 10:59

Detalii...

Carmistin, parteneriat cu un retailer european

 • PDF
laprovincia anugaPrezent la Anuga 2017, grupul Carmistin a prezentat noile solutii de ambalare a produselor La Provincia, brand care se va regasi pe rafturile mai multor magazine din Europa, gratie unui parteneriat extern.

Detalii...

BERD preia 13% din actiunile Agricover Holding pentru 32 milioane de lei

 • PDF
agricover berdBanca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a semnat un acord cu Agricover Holding SA, prin care isi confirma intentia de a deveni actionar in cadrul companiei romanesti din domeniul agribusiness-ului.

Detalii...

Mega Image a deschis al treilea supermarket din Cluj-Napoca

 • PDF
mega imgMega Image a inaugurat cel de-al treilea supermarket din orasul Cluj-Napoca, parte a planului de expansiune anuntat la inceputul anului.

Detalii...

PROFI: opt inaugurari si o remodelare intr-o singura saptamana

 • PDF
profi recordPROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel.

Detalii...

Kaufland a lansat gama de produse gata-preparate „7 Minutes”

 • PDF
kaufland foaInspirat de cele mai noi tendinte culinare, Chef Foa lanseaza noua gama de produse gata-preparate „7 Minutes”, create impreuna cu nutritionistul Cristian Margarit, pentru Kaufland Romania.

Detalii...

Agricola Bacau vinde 56% din marfa in lanturile de magazine

 • PDF
Agricola2 vanzariAgricola Bacau, unul dintre cei mai mari producatori de carne si preparate din carne, vinde 56% din productie prin intermediul lanturilor de magazine si doar 2% in propriile puncte de desfacere.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 14:21

Detalii...

DIANA deschide un nou magazin la Targu-Jiu

 • PDF
diana magazin targu jiuCompania DIANA anunta deschiderea unui nou magazin, in Targu Jiu. Inaugurarea va avea loc vineri, la ora 12.00. Grupul ajunge astfel la 46 de unitati deschise in patru judete.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 14:41

Detalii...

Selgros deschide al treilea magazin compact

 • PDF
selgros magazin nou1Selgros Cash&Carry Romania va deschide vineri, 15 septembrie, primul magazin din Bistrita si a treia unitate a sa in format compact, dupa cele din Targu Mures si Alba Iulia, deschise in 2016, potrivit unui comunicat al companei.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 14:44

Detalii...

PROFI incheie luna august cu 16 magazine noi

 • PDF
profi dofteanaReteaua de magazine PROFI a inaugurat, in ultima zi a lunii august, sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov.

Detalii...

Zanfir dezvolta noi magazine in sprijinul producatorilor romani

 • PDF
zanfir supermarketReteaua de retail Zanfir, detinuta de sotii Lilieana si Vasile Zanfir se extinde anul acesta in municipiul Focsani cu inca o unitate, care va functiona pe baza unui concept asemanator hipermarketurilor. 

Detalii...

Reteaua de magazine PROFI a depasit 600 de magazine

 • PDF
profi locoPROFI a inaugurat, saptamana aceasta, cel de-al 600-lea magazin in localitatea Slanic, judetul Prahova. Simultan, a deschis inca cinci unitati in Bucuresti, Cluj-Napoca, Dridu, Cerat si Munteni, ajungand la un total de 603 magazine.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 15:31

Detalii...

Spartan, parteneriat eficient pentru carne de cea mai buna calitate

 • PDF
pasari spartanRestaurantele din grupul Spartan acorda o importanta deosebita calitatii carnii si a modului de preparare a acesteia.

Detalii...

PROFI a inaugurat inca trei magazine

 • PDF
profi inaugurarePROFI a deschis in aceasta saptamana doua magazine in judetul Suceava, cate unul in localitatile Vicovu de Jos si Horodnicu de Sus, si o a treia unitate in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman.

Detalii...


banner agerpress nou 554x80