Mega Image deschide cinci magazine noi


Image deschide astazi, 30 august, cinci magazine noi: doua magazine Mega Image si trei magazine Shop&Go. Cele doua magazine Mega Image sunt situate in Tunari Ilfov si Valea Argesului-Bucuresti, iar cele trei magazine Shop&Go sunt localizate pe Splaiul Unirii, Calea Ferentari si Soseaua Bucuresti-Ploiesti. Supermarketurile pun la dispozitia clientilor o sortimentatie larga de produse, alaturi de servicii de calitate. In sortimentatia lor clientii gasesc o gama variata de produse sub marcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-pret 365, la produsele speciale Delhaize, pana la produsele cu specific romanesc Gusturi Romanesti prin care Mega Image aduce traditia mai aproape de clientii sai.

mega22Image deschide astazi, 30 august, cinci magazine noi: doua magazine Mega Image si trei magazine Shop&Go. Cele doua magazine Mega Image sunt situate in Tunari Ilfov si Valea Argesului-Bucuresti, iar cele trei magazine Shop&Go sunt localizate pe Splaiul Unirii, Calea Ferentari si Soseaua Bucuresti-Ploiesti. Supermarketurile pun la dispozitia clientilor o sortimentatie larga de produse, alaturi de servicii de calitate. In sortimentatia lor clientii gasesc o gama variata de produse sub marcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-pret 365, la produsele speciale Delhaize, pana la produsele cu specific romanesc Gusturi Romanesti prin care Mega Image aduce traditia mai aproape de clientii sai.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, iar noul concept Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa.

Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero. Mega Image inchide astfel luna august cu 9 magazine nou deschise, din care 4 Mega Image si 5 Shop&Go.



Poti fi interesat si de