Trei magazine Delhaize din Belgia pun in vanzare produse Gusturi Romanesti

Trei magazine Delhaize din Belgia pun in vanzare produse Gusturi Romanesti


Trei magazine ale grupului Delhaize din Bruxelles (Belgia) au pus in vanzare, incepand din 20 noiembrie, 14 produse marca Gusturi Romanesti si doua sortimente de vin romanesc, precizeaza un comunicat al lantului de supermarket-uri Mega Image, parte a Delhaize Group, remis Agerpres. 'Mega Image sprijina initiativa Ambasadei Romaniei in Belgia privind inaugurarea unor standuri cu produse marca Gusturi Romanesti, in trei magazine ale grupului Delhaize din Bruxelles (Delhaize Flagey, Delhaize Debroux si Delhaize Chazal). Cele trei magazine au fost alese strategic, tinand cont ca acestea se afla in vecinatatea comunitatilor romanesti. Astfel, oferim posibilitatea clientilor de a se bucura de gustul produselor fabricate dupa retete traditionale romanesti', se spune in comunicat.

gusturiromanestiTrei magazine ale grupului Delhaize din Bruxelles (Belgia) au pus in vanzare, incepand din 20 noiembrie, 14 produse marca Gusturi Romanesti si doua sortimente de vin romanesc, precizeaza un comunicat al lantului de supermarket-uri Mega Image, parte a Delhaize Group, remis Agerpres. 'Mega Image sprijina initiativa Ambasadei Romaniei in Belgia privind inaugurarea unor standuri cu produse marca Gusturi Romanesti, in trei magazine ale grupului Delhaize din Bruxelles (Delhaize Flagey, Delhaize Debroux si Delhaize Chazal). Cele trei magazine au fost alese strategic, tinand cont ca acestea se afla in vecinatatea comunitatilor romanesti. Astfel, oferim posibilitatea clientilor de a se bucura de gustul produselor fabricate dupa retete traditionale romanesti', se spune in comunicat.


Cele trei magazine din Belgia comercializeaza produse Gusturi Romanesti precum salam de Sibiu, muraturi asortate, zacusca de ghebe, for de varza murate, for de vita murate, salata bureti fag, malai, fursecuri cu stafide si cu nuca, pufuleti, turta dulce cu miere, magiun, biscuiti si cozonaci.

Marca Gusturi Romanesti, prezenta exclusiv la Mega Image, cuprinde produse cu specific romanesc fabricate in colaborare cu producatori locali, recunoscuti pentru calitatea si specificul fiecarei zone. Initiativa Ambasadei Romaniei in Belgia a avut ca principal scop celebrarea Zilei Nationale a Romaniei si a sarbatorilor de iarna.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 271 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (160), Shop&Go (110) si AB Cool Food (1).



Poti fi interesat si de