Carrefour deschide un nou magazin in Satu Mare

Carrefour deschide un nou magazin in Satu Mare


Carrefour Romania anunta deschiderea unui nou magazin de proximitate in franciza, in orasul Satu Mare: Express Buongiorno. In acest moment, reteaua numara 65 de magazine de proximitate 'Express', dintre care 10 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati, trei unitati in Giurgiu, o unitate in Satu Mare si 50 in Bucuresti si Ilfov.

carrefoursatumareCarrefour Romania anunta deschiderea unui nou magazin de proximitate in franciza, in orasul Satu Mare: Express Buongiorno. In acest moment, reteaua numara 65 de magazine de proximitate 'Express', dintre care 10 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati, trei unitati in Giurgiu, o unitate in Satu Mare si 50 in Bucuresti si Ilfov.
Express combina profesionalismul angajatilor si calitatea produselor cu care ne-am obisnuit in magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumparare si caracterul personal al unui magazin de proximitate.
Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania.

Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai si adaugand elementele Express distinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja. Nu creeaza un comert de proximitate modern care sa asfixieze comertul deja existent, ci sprijinia ceea ce exista deja. Express Buongiorno se afla pe Aleea Neajlov nr. 7-9, oras Satu Mare, are o suprafata de 200 m si insumeaza aproximativ 4.000 de produse.

Potrivit Agerpres, Carrefour opereaza in prezent in Romania 4 formate de magazine, cu un total de 170 de unitati: 25 hipermarketuri 'Carrefour'; 79 supermarketuri 'Market'; 65 magazine de proximitate 'Express' si 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro



Poti fi interesat si de