eMAG si Mega Image lanseaza Supermarket la tine acasa

eMAG si Mega Image lanseaza Supermarket la tine acasa


eMAG si Mega Image,doi jucatori cheie in comertul modern romanesc, intra intr-un parteneriat strategic si lanseaza Supermarket la tine acasa.

mega-image1eMAG si Mega Image,doi jucatori cheie in comertul modern romanesc, intra intr-un parteneriat strategic si lanseaza Supermarket la tine acasa.


Acesta poate fi accesat incepand de astazi, in versiunea beta, la adresa www.emag.ro/supermarket sau direct din pagina de start a web site-ului eMAG, sectiunea Supermarket. Noul Supermarket la tine acasa este deschis non-stop, comenzile pot fi plasate din orice zona a tarii, iar clientii beneficiaza de servicii flexibile de livrare.

Oferta de produse din momentul lansarii cuprinde peste 7.500 de articole distincte si acopera 170 de categorii specifice unui supermarket.

Supermarketul este una dintre categoriile-cheie anuntate anul acesta de eMAG ca parte a planului nostru de dezvoltare, lansarea sa schimband fundamental modul si frecventa de interactiune cu clientii, spune Violeta Luca, Vicepresedinte si Director Executiv eMAG. Este un pas important, care ne aduce mai aproape de realizarea principalului nostru obiectiv transformarea eMAG in magazinul online din care clientul nostru poate cumpara orice, oricand. Prin functionalitatile specifice ale sectiunii Supermarket, personalizam cumparaturile recurente. De exemplu,functia repeta comanda tine minte ce isi doreste fiecare client sa aiba in cosul sau de cumparaturi curente si ii permite astfel sa-si faca foarte usor si rapid aprovizionarea.

In prima etapa, magazinul online Supermarket la tine acasa va functiona in versiunea beta, deoareceatat oferta de produse, cat si platforma si serviciile vor fi ajustate si optimizate pentru a imbunatati constant experienta de cumparare.

Prin lansarea in mediul online, ne extindem strategia noastra de proximitate, astfel incat sa raspundem nevoilor clientilor nostri si sa le oferim cea mai buna oferta de produse de calitate din care isi pot face cumparaturile intr-un mod rapid si simplu. Noul supermarket online va duce la un nou nivel experienta pe care o oferim consumatorilor, iar solutiile de livrare vor aduce un beneficiu imediat acestora prin timpul redus alocat cumparaturilor, a afirmat Xavier Piesvaux, Director General al Mega Image Romania.

Clientii beneficiaza deservicii flexibile de livrare, prin curier, oriunde in tara sau pot ridica personal produsele comandate online. Platforma online va permite clientilor nu numai sa comande ceea ce doresc, dar si sa stabileasca un interval precis de livrare, in functie de programul lor.

Livrarea la domiciliu se va face in maximum 24 de ore oriunde in tara, iar clientii pot alege ziua si intervalul orar pentru livrarea produselor. Ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face in intervalul de functionare a fiecarui magazin Mega Image. Printre punctele dedicate de livrare se numara Mega Drive, situat in Prelungirea Ghencea, sector 6 Bucuresti, dar si alte 39 de magazine Mega Image selectate, din Bucuresti si Ilfov. Lista punctelor dedicate de livrare din Bucuresti si Ilfov poate fi gasita aici (https://www.emag.ro/supermarket/servicii).

Comenzile efectuate de pe un cont pot fi livrate catre mai multe adrese, asa incat o singura persoana poate sa faca aprovizionarea, online, pentru mai multe familii, din acelasi oras sau de oriunde in tara. Astfel, cei care doresc sa le fie aproape celor dragi, care au nevoie de o atentie sporita si de sprijin, le pot trimite produsele necesare direct acasa.

Mega Image a construit un depozit special in Bucuresti, unde produsele comandate online vor fi atent selectionate si pregatite de livrare. Toate cumparaturile vor fi ambalate cu grija, in pungi sau cutii speciale, pentru livrare la domiciliu sau ridicare din magazine.

Plata comenzii se poate face online(cu cardul) sau ramburs. In cazul ridicarii comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plata acceptata este online.

eMAG este cel mai mare magazin online din regiune si unul dintre creatorii pietei de comert online din Romania. In ultimii 13 ani, eMAG s-a plasat in pozitia de lider constant al pietei, ca urmare a orientarii sale permanente catre client, manifestata prin servicii care creeaza noi standarde in piata, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garantia Plus si Deschiderea coletului la livrare.
Oferta eMAG se extinde permanent, atat cu noi categorii de produse, cat si prin eMAG Marketplace, prima platforma online din Romania care grupeaza mai multi retaileri.

eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferentiate pe categorii de angajati, precum si cea mai mare Academie din mediul privat. eMAG ofera singurul MBA specializat pe ecommerce din Romania cu profesori experimentati in business-ul international.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 332 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (174), Shop&Go (156), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1). Mega Image isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.



Poti fi interesat si de