Cel mai nou hipermarket verde Carrefour va avea 12.000 mp

Cel mai nou hipermarket verde Carrefour va avea 12.000 mp


ParkLake, centrul comercial dezvoltat de Sonae Sierra si Caelum Development in Sectorul 3 al Bucurestiului, a semnat cu Grupul Carrefour Romania un contract privind vanzarea si operarea zonei de hipermarket, lantul de magazine devenind partener co-proprietar al proiectului.

intrare-parklake1ParkLake, centrul comercial dezvoltat de Sonae Sierra si Caelum Development in Sectorul 3 al Bucurestiului, a semnat cu Grupul Carrefour Romania un contract privind vanzarea si operarea zonei de hipermarket, lantul de magazine devenind partener co-proprietar al proiectului.


Carrefour va detine si va opera un hipermarket de 12.000 mp.

In prezent, inchirierea spatiilor din ParkLake avanseaza in ritm rapid, acestea inregistrand un grad de ocupare de aproximativ 65% din suprafata totala inchiriabila.

Fernando Guedes de Oliveira, CEO, Sonae Sierra, a declarat urmatoarele:Contractul semnat cu Carrefour subliniaza calitatea ofertei centrului comercial ParkLake. Ne bucura foarte tare ca un operator profesionist si recunoscut la nivel international va detine si va opera un spatiu cheie precum hipermarketul. Ne-am bucurat de succes in realizarea portofoliului de chiriasi ai centrului comercial si, in curand, vom anunta si alte realizari in aceasta directie, toate o dovada in plus a faptului ca acest proiect de dezvoltare este unul de referinta pentru piata romaneasca de retail.

David Sharkey, CEO Caelum Development, a remarcat: Acest contract este parte a unei serii de negocieri cu mai multi chiriasi cheie, prin care urmarim crearea unui portofoliu unic de magazine. Participarea Carrefour la acest proiect ne bucura si reprezinta, totodata, o garantie a calitatii inalte a operatorului de hipermarket. Lucrarile de constructie avanseaza, suntem aproape de finalizarea sapaturilor si peste cateva saptamani vor incepe lucrarile la fundatie tinta noastra este sa deschidem centrul comercial in 2016 si, cu un partener nou atat de puternic in proiect, transmitem tuturor un semnal pozitiv despre intentia noastra.

Anca Damour, Director Divizia Property Carrefour Romania, a adaugat: Suntem incantati sa fim parte a acestui proiect care va intari prezenta Carrefour in zona de est a Bucurestiului. Carrefour isi continua astfel expansiunea pe toate formatele si isi reafirma increderea in potentialul de crestere a pietei din Romania. Suntem siguri ca ParkLake va fi un proiect de succes.

ParkLake reprezinta o investitie de 180 milioane de euro care va fi inaugurata in anul 2016. Centrul comercial va oferi magazine de retail de inalta calitate pe o suprafata de 70.000 m spatiu total inchiriabil, cu aproximativ 200 de magazine si 2.600 de locuri in parcarea subterana. Centrul va avea un design unic, prietenos cu mediul si un mix aparte de facilitati sportive si de petrecere a timpului liber, beneficiind de vecinatatea cu Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.

In Romania, Grupul Carrefour detine 162 de magazine dintre care 26 hipermarketuri 'Carrefour', 81 supermarketuri 'Market', 47 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro



Poti fi interesat si de