Comenzile pentru preparate sanatoase au crescut cu 30%

Comenzile pentru preparate sanatoase au crescut cu 30%


De la inceputul lunii mai, comenzile pentru preparate sanatoase au crescut cu 30%, comparativ cu media raportata anterior perioadei analizate, reiese dintr-un studiu al platformei online de preparate alimentare foodpanda.ro.

ceafa comenziDe la inceputul lunii mai, comenzile pentru preparate sanatoase au crescut cu 30%, comparativ cu media raportata anterior perioadei analizate, reiese dintr-un studiu al platformei online de preparate alimentare foodpanda.ro.


Conform studiului, ceafa de porc, cartofii prajiti, burgerii sau pizza raman in continuare cele mai comandate preparate de catre romani.

De la inceputul sezonului estival, numarul comenzilor pentru mancaruri usoare a inregistrat un avans de 30 la suta, ceea ce nearata ca romanii sunt ceva mai preocupati de silueta lor. Chiar daca o parte dintre ei, in special doamnele si domnisoarele, au eliminat din dieta mancarurile grele, per total, cartofii prajiti, burgerii si pizza se mentin in top 3 cele mai comandate preparate din meniurile restaurantelor noastre partenere, a declarat Radu Balaceanu, country manager Foodpanda Romania.

Potrivit reprezentantului companiei, cele mai comandate preparate de pe platforma pe segmentul mancarurilor usoare sunt pieptul de pui la gratar, salata delegume, orezul culegume, noodles culegumesi salata cu ton.

Daca pentru preparatele sarace in calorii romanii platesc, in medie, 40 de lei, in ceea ce priveste valoarea bonului mediu pentru preparatele grele, aceasta este de aproximativ 60 de lei, reiese din datele furnizate de companie.

foodpanda.ro este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 400 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu si Buzau.



Poti fi interesat si de