PROFI a inaugurat inca trei magazine


PROFI a deschis in aceasta saptamana doua magazine in judetul Suceava, cate unul in localitatile Vicovu de Jos si Horodnicu de Sus, si o a treia unitate in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman.

profi inaugurarePROFI a deschis in aceasta saptamana doua magazine in judetul Suceava, cate unul in localitatile Vicovu de Jos si Horodnicu de Sus, si o a treia unitate in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman.


Magazinul din Vicovu de Jos se afla pe str. Principala, nr.453. In format Standard, acesta are o suprafata totala de 755 mp, din care suprafata de vanzari este de 570 mp.

Unitatea in format Loco din comuna Horodnicu de Sus este situata pe str. Principala, nr. 1437, si dispune de o suprafata totala de 350 mp, din care sala de vanzari masoara 223 mp.

Noul magazin din Rosiorii de Vede, judetul Teleorman, functioneaza in format City pe str. Dunarii, nr.112. Acesta se intinde pe o suprafata totala de 339 mp, iar sala de vanzari este de 203 mp.

Cu magazine prezente in 328 de localitati si o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.



Poti fi interesat si de