Agricola Bacau vinde 56% din marfa in lanturile de magazine

Agricola Bacau vinde 56% din marfa in lanturile de magazine


Agricola Bacau, unul dintre cei mai mari producatori de carne si preparate din carne, vinde 56% din productie prin intermediul lanturilor de magazine si doar 2% in propriile puncte de desfacere.

Agricola2 vanzariAgricola Bacau, unul dintre cei mai mari producatori de carne si preparate din carne, vinde 56% din productie prin intermediul lanturilor de magazine si doar 2% in propriile puncte de desfacere.


Vindem 56% din productie prin lanturile internationale de comert modern, 32% prin distribuitori, 10% la export si 2% prin cele 29 de magazinele proprii, a anuntat ieri, Grigore Horoi, presedintele Agricola, in cadrul unui eveniment in care s-au sarbatorit 25 de ani de la infiintarea Agricola International. Agricola comercializeaza carne de pasare, salmuri, semipreparte si oua.

Grupul Agricola Bacau a avut, in 2016, afaceri de aproape 151 mil. euro si are aproape 3.000 de angajati. Anul trecut, grupul Agricola Bacau a produs 41.300 tone de carne de pui, 5.100 tone de specialitati din carne si salamuri crud-uscate, 2.360 tone de semipreparate si 64 milioane de oua, scrie presa centrala.

Grupul Agricola Bacau mizeaza anul acesta pe vanzari de 158 mil. euro.



Poti fi interesat si de