PROFI: opt inaugurari si o remodelare intr-o singura saptamana

PROFI: opt inaugurari si o remodelare intr-o singura saptamana


PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel.

profi recordPROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel.


La acestea se adauga redeschiderea intr-un nou format a unui magazin din Iasi.

Proaspat inauguratul magazin din Timisoara functioneaza in format Standard pestr. Sf. Apostoli Petru si Pavel, nr. 27, cu o suprafata totala de 357 mp, din care sala de vanzari masoara 275 mp.

Magazinul lansat la Sibiu azi tot in format Standard este al 10-lea din oras si se afla pestr. Vasile Aaron, nr. 20, ap.5. Acesta are o suprafata totala de 544 mp, din care sala de vanzari este de 388 mp.

Si unitatea din Barlad, judetul Vaslui, are format Standard si isi primeste clientii pestr. Cetatea de Pamant, nr. 42-44, intinzandu-se pe o suprafata totala de 394 mp. Sala de vanzari este de 304 mp.

La Sapanta, judetul Maramures, magazinul se prezinta in format Loco, pe str. Principala, nr.919A, si are o suprafata totala de 392 mp, din care sala de vanzari este de 289 mp.

Noile magazinele din Roman, Iasi, Bucuresti ?i Pitesti se prezinta in format City.

Cel din Roman, judetul Neamt, se afla pestr. C.A. Rosetti, nr. 16si are o suprafata totala de 381 mp, din care suprafata de vanzari este de 240 mp.

In Iasi, noua unitate este amplasata peBd. Dimitrie Cantemir Nr. 7, pe o suprafata totala de 375 mp, sala de vanzari fiind de 276 mp . Tot in aceasta localitate a fost remodelat si deschis, acum in format City, magazinul de pe strada Ciurchi.

Pe o suprafata totala de 348 mp, cu o sala de vanzari de 263 mp, cel mai nou PROFI din Pitesti, judetul Arges, se gaseste peCalea Bucuresti, nr.28, la parterul blocului U2.

In Bucuresti, un al 35-lea magazin PROFI functioneaza acum pestr. Gura Ialomitei, nr. 1, sector 3. Acesta se intinde pe o suprafata totala este de 152 mp, sala de vanzari fiind 127 mp.



Poti fi interesat si de