Carmistin, parteneriat cu un retailer european

Carmistin, parteneriat cu un retailer european


Prezent la Anuga 2017, grupul Carmistin a prezentat noile solutii de ambalare a produselor La Provincia, brand care se va regasi pe rafturile mai multor magazine din Europa, gratie unui parteneriat extern.

laprovincia anugaPrezent la Anuga 2017, grupul Carmistin a prezentat noile solutii de ambalare a produselor La Provincia, brand care se va regasi pe rafturile mai multor magazine din Europa, gratie unui parteneriat extern.


In acest moment, capacitatea de productie este limitata, insa incepand cu anul 2018, grupul va inaugura noile facilitati de productie din judetul Gorj, care vor permite dezvoltarea relatiilor cu partenerii externi.

La Anuga am intalnit in principal parteneri cu care colaboram de mult timp, dar si achizitori noi din partea multinationalelor. Feed-back-ul a fost bun, iar cel mai nou parteneriat pe care il dezvoltam cu un retailer european a intrat in linie dreapta. Prin intermediul acestuia, produsele care vor fi realizate la unitatea din Targu Jiu vor fi exportate sub brandul La Provincia si private label, a declarat Emanuel Manolache, director export al grupului Carmistin.

Carmistin a preluat recent activele fostei Avicola Targu Jiu. In anul 2018, grupul va derula un plan de investitii de circa 20 de milioane de euro, iar la finalizarea investitiilor, in 2019, cifra de afaceri va creste cu 40 de milioane de euro. De asemenea, Carmistin va angaja la unitatile din Targu Jiu aproximativ 600 de persoane.



Poti fi interesat si de