Mega Image deschide patru magazine noi in Bucuresti

Mega Image deschide patru magazine noi in Bucuresti


Mega Image isi extinde in mod constant reteaua, iar incepand de maine lantul de supermarket-uri va creste cu inca 4 magazine. Noile Shop&Go vor fi situate pe Bulevardul Iuliu Maniu din sectorul 6, strada Margeanului din sectorul 5, strada Matei Basarab din sectorul 3 si pe strada Nicolae Caramfil din sectorul 1 al capitalei.

megaimagemagazinenoiMega Image isi extinde in mod constant reteaua, iar incepand de maine lantul de supermarket-uri va creste cu inca 4 magazine. Noile Shop&Go vor fi situate pe Bulevardul Iuliu Maniu din sectorul 6, strada Margeanului din sectorul 5, strada Matei Basarab din sectorul 3 si pe strada Nicolae Caramfil din sectorul 1 al capitalei.
In sortimentatia magazinelor Mega Image, clientii vor gasi o gama variata de produse sub marcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-pret 365, la produsele speciale Delhaize, pana la produsele cu specific romanesc Gusturi Romanesti prin care Mega Image aduce traditia mai aproape de clientii sai.

Parcarea cu 56 de locuri si cinci case de marcat vor sta la dispozitia clientilor, astfel incat acestia sa-si poata realiza cumparaturile rapid. Mega Image a ajuns la 232 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

In luna iunie, Mega Image a reusit sa inagureze un total de 7 noi magazine.



Poti fi interesat si de