Mega Image, o retea nationala de 233 de magazine

Mega Image, o retea nationala de 233 de magazine


Lantul de supermarketuri Mega Image opereaza 233 unitati in Romania, in urma inaugurarii, vineri, a unui nou magazin in judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat al companiei, remis de Agerpres. Magazinul Mega Image din orasul Voluntari dispune de o suprafata de vanzare de aproximativ 662 metri patrati, cinci case de marcat si o parcare cu 37 locuri.

megaimage233magazineLantul de supermarketuri Mega Image opereaza 233 unitati in Romania, in urma inaugurarii, vineri, a unui nou magazin in judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat al companiei, remis de Agerpres. Magazinul Mega Image din orasul Voluntari dispune de o suprafata de vanzare de aproximativ 662 metri patrati, cinci case de marcat si o parcare cu 37 locuri.
Potrivit companiei, in cursul lunii iulie, vor mai fi deschise cinci noi magazine. Fondat in 1995, Mega Image a devenit cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, iar cele 233 de unitati din Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, opereaza sub marcile Mega Image (143) si Shop&Go (90). Mega Image face parte din Delhaize Group.



Poti fi interesat si de