Seminar practic international cu vizita la fabrica Edeka Sdwest Fleisch GmbH

Seminar practic international cu vizita la fabrica Edeka Sdwest Fleisch GmbH


Noua fabrica din Rheinstetten a firmei EDEKA Sdwest Fleisch GmbH reprezinta una dintre cele mai moderne si inovatoare unitati de procesare a carnii din Europa.

edeka1Noua fabrica din Rheinstetten a firmei EDEKA Sdwest Fleisch GmbH reprezinta una dintre cele mai moderne si inovatoare unitati de procesare a carnii din Europa.

Inaltul grad de automatizare si randamentul ridicat al sistemului logistic sunt doar cativa dintre factorii de succes. Un rol semnificativ este de asemenea jucat de catre tehnologia informationala implementata: impreuna cu utilaje si echipamente ultramoderne, tehnologia IT asigura procese optime, facilitand un volum de productie de pana la 650 de tone de produse din carne si mezeluri pentru cca. 1.150 de magazine EDEKA.

CSB-System coordoneaza in noua fabrica intregul lant valoric: receptie marfa, transare, planificare si coordonare productie, ambalare si marcare pret, procese de intrare si iesire din depozit, picking, incarcare carucioare si expediere. Datorita inaltului grad de automatizare, EDEKA asigura prospetime zilnica si calitate constanta, precum si procesarea optimizata a comenzilor clientilor, prin organizarea flexibila a proceselor si circuitelor.

Cu 22 % mai multe livrari la clienti, 24 % mai multe linii de comenzi, 34 % mai mult randament prin constructia fabricii de carne in Rheinstetten, firma EDEKA Sdwest Fleisch a facut un salt cuantic in productivitate.

In cadrul Seminarului practic organizat de catre firma CSB-System AG pe 17 si 18 septembrie in Karlsruhe, participantii vor putea observa in direct procesele asistate IT din fabrica de carne si centrul logistic. In plus, acestia vor afla de la persoanele implicate in proiect numeroase aspecte interesante, date, cifre si informatii de fundal despre acest proiect model din industria europeana a carnii.

Seminarul include prezentari practice, avand ca teme printre altele urmatoarele:
- Clasificarea la rece la receptia marfii cu CSB-Image-Meater
- Planificarea si coordonarea transarii
- Sistemul de planificare a proceselor si inscrierea datelor operationale
- Line-Control cu integrarea instalatiilor si a echipamentelor de marcare a pretului
- Integrarea logisticii in ERP si MES

Pentru mai multe informatii si pentru inscriere, va rugam sa accesati pagina web www.csb.com/Seminar Edeka 2014.



Poti fi interesat si de