Raiffeisen Bank ofera credite fermierilor


Raiffeisen Bank ofera credite fermierilor care beneficiaza de subventii pe suprafata (SAPS), in baza Adeverintei de Inregistrare Fermier, emisa de Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA), potrivit unui comunicat al bancii.

raiffeisen-lei1Raiffeisen Bank ofera credite fermierilor care beneficiaza de subventii pe suprafata (SAPS), in baza Adeverintei de Inregistrare Fermier, emisa de Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA), potrivit unui comunicat al bancii.


Astfel, agricultorii pot obtine finantari, in avans, pana la 90% din valoarea subventiei APIA, valoare stabilita in 2014 la 120 euro pe hectar. Fermierii beneficiaza rapid (maximum 48 de ore) de fonduri, pe baza unei analize si documentatii simplificate, fara alte garantii.

Raiffeisen Bank ofera o gama diversificata de produse destinate finantarilor in agricultura, raspunzand astfel nevoilor din ce in ce mai diversificate ale fermierilor.
Fondul European de Investitii (FEI) si Raiffeisen Bank au semnat in 2014 un nou acord de finantare in cadrul initiativei JEREMIE (Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises).

In baza noului parteneriat, Raiffeisen Bank acorda companiilor (inclusiv celor din sectorul agricol) imprumuturi in lei pe termen mediu si lung, pentru capital de lucru si investitii, in suma totala de 40 milioane de euro, in conditii atractive - dobanda subventionata si cerinte reduse de garantii.

Raiffeisen Bank este o banca universala care ofera o gama completa de produse si servicii financiare. Banca deserveste aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, 100.000 IMM-uri si 7.700 de companii. La mijlocul anului 2014, reteaua Raiffeisen Bank numara 528 de unitati (fata de 524 in iunie 2013), peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 13.000 de EPOS-uri, potrivit Agerpres.



Poti fi interesat si de