Ultimele noutati in genetica bovina, la Space 2014

Ultimele noutati in genetica bovina, la Space 2014


Cea de-a 28-a editie a Space (Salonul international al crescatorilor de animale) va avea loc in perioada 16- 19 septembrie 2014 in Franta, la Rennes, unde sunt asteptati nu mai putin de 1.223 de expozanti din 31 de tari.

space1Cea de-a 28-a editie a Space (Salonul international al crescatorilor de animale) va avea loc in perioada 16- 19 septembrie 2014 in Franta, la Rennes, unde sunt asteptati nu mai putin de 1.223 de expozanti din 31 de tari.


In cadrul Space 2014, salon de referinta mondial in ce priveste genetica bovina, vor fi prezentate circa 600 de bovine din 13 rase diferite. Manifestarea va include concursuri, prezentari de animale, dar si licitatii cu vanzare.

Ziua de marti va fi dedicata raselor de carne si festivalului genetic national Salers, in cadrul caruia vor fi prezentate cele mai bune 80 de exemplare ale acestei rase n materie de reproductie. Miercuri este ziua Geneticii Normande, cand va avea loc de altfel si un congres mondial al crescatorilor de animale din aceasta rasa. Joi va fi organizat concursul Prim'Holstein Atlantique, iar vineri va fi ziua raselor de lapte.

Organizatorii vor acorda si premiul InnovSpace expozantilor care vor prezinta inovatii tehnice.



Poti fi interesat si de