Prezentare Testo Romania despre Siguranta alimentelor la seminarul INDUSTRIA CARNII.RO

Prezentare Testo Romania despre Siguranta alimentelor la seminarul INDUSTRIA CARNII.RO


Compania Testo Romania este partener principal la seminarul integrat avand ca tema Reinventarea Industriei Carnii de la A la Z, organizat de revista INDUSTRIACARNII.RO.

logo testoCompania Testo Romania este partener principal la seminarul integrat avand ca tema Reinventarea Industriei Carnii de la A la Z, organizat de revista INDUSTRIACARNII.RO.

In cadrul evenimentului, Horatiu Basa, director general Testo Romania, va sustine o prezentare despre "Siguranta alimentelor prin monitorizarea cu instrumente certificate HACCP". Testo Romania, cu sediul in Cluj-Napoca, este filiala producatorului international de instrumente de masura Testo AG. Compania ofera solutii profesionale, rapide si sigure pentru masuratori in sectorul alimentar, firma fiind premiata de catre organizatia HACCP International pentru calitatea si precizia instrumentelor de masura produse.

Instrumentele Testo indeplinesc standardele HACCP si se remarca prin robustetea materialelor, designul practic ce nu permite transferul bacteriilor sau a murdariei catre alimente, utilizarea usoara si posibilitatea de documentare a valorilor masurate.

Solutiile de masurare Testo reprezinta un instrument care asigura calitatea alimentelor pe parcursul intregului lant de productie, fara intrerupere si in conformitate cu standardele existente. Masurarea parametrilor precum temperatura, umiditatea, valoarea pH-ului sau calitatea uleiului de gatit - in timpul productiei, transportului sau al prepararii alimentelor - nu a fost niciodata mai usoara. Instrumentele de masura Testo si-au dovedit fiabilitatea in numeroase aplicatii, ofera valori exacte rapid, pot fi curatate sub jetul de apa (clasa de protectie IP65) si sunt certificate HACCP International, EN 13485 si EN 12830.



Poti fi interesat si de