Ioan Ladosi, presedintele APCPR, speaker la seminarul integrat INDUSTRIA CARNII.RO

Ioan Ladosi, presedintele APCPR, speaker la seminarul integrat INDUSTRIA CARNII.RO


Presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Ioan Ladosi, participa la cea de-a IV-a editie a Seminarului Integrat INDUSTRIA CARNII.RO avand ca tema Reinventarea industriei carnii de la A la Z , eveniment care se defasoara in perioada 19-20 noiembrie 2014, la Rin Grand Hotel Bucuresti.

ladosi1Presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Ioan Ladosi, participa la cea de-a IV-a editie a Seminarului Integrat INDUSTRIA CARNII.RO avand ca tema Reinventarea industriei carnii de la A la Z , eveniment care se defasoara in perioada 19-20 noiembrie 2014, la Rin Grand Hotel Bucuresti.


Seminarul reuneste pentru prima data la aceeasi masa de discutii toate segmentele sectorului industrial al carnii, incepand de la productia vegetala, zootehnie, abatorizare, procesare, materii prime, echipamente, utilaje, pana la HoReCa, retail modern si traditional.

Realitatile industriei carnii din Romania vor fi dezbatute de cei mai importanti lideri de piata din sectorul agro-alimentar, alaturi de cele mai reprezentative institutii ale statului si reprezentantii asociatiilor profesionale.

Printre temele abordate in cadrul seminarului se numara dezvoltarea industriei carnii si zootehniei n contextul noului PAC 2014-2020, perspectivele acestui sector pentru 2015, necesitatea dezvoltarii unui parteneriat solid pe filiera agricultura zootehnie industria carnii retail, precum si accesul la fondurile europene nerambursabile.



Poti fi interesat si de