Neculai Apostol, fondatorul Kosarom, participa la seminarul integrat INDUSTRIA CARNII.RO

Neculai Apostol, fondatorul Kosarom, participa la seminarul integrat INDUSTRIA CARNII.RO


Neculai Apostol, fondatorul Kosarom, va fi prezent in calitate de speaker la cea de-a IV-a editie a Seminarului Integrat INDUSTRIA CARNII.RO, care se defasoara in perioada 19-20 noiembrie 2014.

apostol1Neculai Apostol, fondatorul Kosarom, va fi prezent in calitate de speaker la cea de-a IV-a editie a Seminarului Integrat INDUSTRIA CARNII.RO, care se defasoara in perioada 19-20 noiembrie 2014.


Grupul Kosarom se numara printre cei mai mari jucatori din industria locala a carnii cu productie de 6.500 de tone de carne si 25-30 tone de mezeluri pe zi. Kosarom dispune de un sistem integrat care porneste de la productia de furaje, crestere animale, pana la procesare. Pentru a-si asigura materia prima necesara pentru partea de procesare, grupul a investit aproape 15 milioane de euro intr-o ferma de crestere a porcilor, inaugurata in urma cu aproape un an, la Roman.

Seminarului Integrat INDUSTRIA CARNII.RO reuneste cei mai importanti jucatori din industria carnii, precum si principalele asociatii si patronate din sector, alaturi de autoritati. Acestia vor avea ca puncte de discutie aspecte legate de problemele cu care se confrunta procesatorii interni, dar si marile provocari ale perioadei urmatoare: reducerea TVA la carne si produse din carne, accesul la fondurile europene nerambursabile sau gasirea de noi piete la export.



Poti fi interesat si de