Avicola Slobozia, sponsor la seminarul integrat INDUSTRIA CARNII.RO

Avicola Slobozia, sponsor la seminarul integrat INDUSTRIA CARNII.RO


Avicola Slobozia, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pasare din tara, este sponsor la cea de-a patra editie a Seminarului Integrat Reinventarea industriei carnii de la A la Z, organizat de revista INDUSTRIA CARNII.RO.

avicola slobozia logo wAvicola Slobozia, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pasare din tara, este sponsor la cea de-a patra editie a Seminarului Integrat Reinventarea industriei carnii de la A la Z, organizat de revista INDUSTRIA CARNII.RO.

Compania detine un sistem integrat de crestere, abatorizare si comercializare a carnii de pasare, iar fermele proprii livreaza anual aproximativ 15 000-17 000 tone carne de pasare in viu, cantitate, care in proportie de peste 90% este industrializata in abatorul propriu.

Avicola Slobozia are in componenta 8 ferme de crestere pui de carne, o ferma de reproductie cu cuibare automate, o statie de incubatie complet automatizata cu o capacitate anuala de 7 milioane pui de o zi, o fabrica de furaje bazata pe o tehnologie avansata cu mori pe valturi si expander pentru produsul finit, un abator ultramodern de industrializare a carnii, un laborator propriu de analize, o flota de transport si distributie si magazine proprii .

Editia din acest an a seminarului integrat INDUSTRIA CARNII.RO reuneste la aceeasi masa de discutii reprezentanti ai principalelor companii din industria carnii, dar si din zootehnie, abatorizare, procesare, alaturi de furnizori de echipamente si utilaje, HoReCa, retail modern si traditional. Nu in ultimul rand, la eveniment vor participa reprezentanti ai unor institutii ale statului, dar si ai principalelor patronate din sector.



Poti fi interesat si de