MB 3 MODINCOM SRL, noul partener la Seminarul IC

MB 3 MODINCOM SRL, noul partener la Seminarul IC


Firma MB 3 MODINCOM SRL este noul partener la Seminarul Integrat cu tema Reinventarea industriei carnii de la A la Z. Compania fost selectionata de catre TERAOKA SEIKO din Japonia, al doilea cel mai mare producator de cantare electronice din lume, ca reprezentant si distribuitor exclusiv pe piata din Romania.

digi logo11Firma MB 3 MODINCOM SRL este noul partener la Seminarul Integrat cu tema Reinventarea industriei carnii de la A la Z. Compania fost selectionata de catre TERAOKA SEIKO din Japonia, al doilea cel mai mare producator de cantare electronice din lume, ca reprezentant si distribuitor exclusiv pe piata din Romania.


In cadrul evenimentului, pe langa modelele cunoscute de cantare electronice din clasa comerciala, DIGI ROMANIA lanseaza modelul de cantar cu etichetare din clasa PC based care poate coordona si etichetele electronice de raft E-labels fabricate de acelasi producator. Se evita astfel erorile de afisare la raft cauzate de lipsa acoperirii cu semnal de radio frecventa si se scurteaza timpul de transmisie a datelor catre cantare de la calculatorul server.

Tot cu aceasta ocazie, DIGI ROMANIA lanseaza primele masini automate de ambalat, cantarit si etichetat (Teraoka este primul si singurul producator din lume al acestor echipamente) din clasa ECO FRIENDLY cu functiile AUTO CUT si AUTO SIZE, care utilizeaza etichete termice fara suport , cunoscute sub denumirea Linerless (LL). Prin utilizarea acestora se elimina total deseurile de hartie de la sistemul actual de etichetare si se poate realiza, suplimentar, o economie de pana la 25% datorita noilor tehnologii, la costurile cu etichetarea.

Toate modelele de cantare cu eticheta cod bare si masini de etichetat DIGI asigura indeplinirea cerintelor noilor reglementari europene (1169/2011) privind etichetarea produselor .
Va asteptam sa vizitati standul nostru pentru a va prezenta noile produse si avantajele unice pe care le aduc acestea utilizatorilor, a declarat pentru revista Industria Carnii.ro, Adrian Stelea, director comercial MB 3 MODINCOM SRL.

Seminarul organizat de revista INDUSTRIA CARNII.RO are loc in perioada perioada 19-20 noiembrie 2014, la Rin Grand Hotel Bucuresti. Editia din acest an a seminarului integrat INDUSTRIA CARNII.RO reuneste la aceeasi masa de discutii reprezentanti ai principalelor companii din industria carnii, dar si din zootehnie, abatorizare, procesare, alaturi de furnizori de echipamente si utilaje, HoReCa, retail modern si traditional. Nu in ultimul rand, la eveniment vor participa reprezentanti ai unor institutii ale statului, dar si ai principalelor patronate din sector.



Poti fi interesat si de