Stefan Vaju, speaker la seminarul INDUSTRIA CARNII.RO

Stefan Vaju, speaker la seminarul INDUSTRIA CARNII.RO


Stefan Vaju, director national Cargill Nutritie Animala, a confirmat participarea in calitate de speaker la Seminarul Integrat INDUSTRIA CARNII.RO, avand ca tema Reinventarea industriei carnii de la A la Z.

cargill1Stefan Vaju, director national Cargill Nutritie Animala, a confirmat participarea in calitate de speaker la Seminarul Integrat INDUSTRIA CARNII.RO, avand ca tema Reinventarea industriei carnii de la A la Z.


Cargill Nutritie Animala activeaza in Romania inca din anul 1996, avand la inceput numai activitati comerciale, fara sa detina active, pana in anul 2000, cand a fost achizitionat primul siloz, la Calarasi. Compania are sediul central in Bucuresti, 19 locatii si mai mult de 600 de angajati in toata tara. Datorita importantei pe care o acorda pietei locale, compania desfasoara activitati in mai multe linii de afaceri: comercializarea de cereale, seminte oleaginoase si srot de soia; distributia de seminte, pesticide si ingrasaminte; servicii de depozitare in silozuri; producerea de nutre?uri pentru animale.

Editia din acest an a seminarului integrat INDUSTRIA CARNII.RO reuneste la aceeasi masa de discutii reprezentanti ai principalelor companii din industria carnii, dar si din zootehnie, abatorizare, procesare, alaturi de furnizori de echipamente si utilaje, HoReCa, retail modern si traditional. Nu in ultimul rand, la eveniment vor participa reprezentanti ai unor institutii ale statului, dar si ai principalelor patronate din sector.

Seminarul Integrat INDUSTRIA CARNII.RO se desfasoara in perioada 19-20 noiembrie 2014, la Rin Grand Hotel Bucuresti.



Poti fi interesat si de