DUTON PLAST promoveaza inovatia in ambalare la seminarul IC

DUTON PLAST promoveaza inovatia in ambalare la seminarul IC


In cadrul Seminarului Integrat cu tema Reinventarea Industriei Carnii de la A la Z, compania Duton Plast Muscel SA, lider pe piata romaneasca a ambalajelor ATM(MAP), destinate producatorilor de carne proaspata ambalata, va prezenta ultimele noutati in ambalare.

duton-plast logoIn cadrul Seminarului Integrat cu tema Reinventarea Industriei Carnii de la A la Z, compania Duton Plast Muscel SA, lider pe piata romaneasca a ambalajelor ATM(MAP), destinate producatorilor de carne proaspata ambalata, va prezenta ultimele noutati in ambalare.


Avand la dispozitie tehnologie de ultima generatie, personal foarte bine pregatit si o logistica de exceptie, Duton Plast a reusit sa satisfaca cerintele cele mai diverse de pe piata romaneasca, urcand pe prima pozitie ca furnizor principal de caserole pentru atmosfera modificata. Compania produce atat caserole PP Standard, dar si Economice, in culori obisnuite sau personalizate, printre clientii sai numarandu-se Smithfield Prod, Agricola International sau Westfleisch Romania.

De asemenea, Duton Plast, in cei peste 10 ani de activitate de productie, este partener de incredere pentru alte tari: Belgia, Olanda, Germania, Ungaria, Polonia, Franta, Bulgaria etc.

Editia din acest an a Seminarului Integrat INDUSTRIA CARNII.RO reuneste la aceeasi masa de discutii reprezentanti ai principalelor companii din industria carnii, dar si din zootehnie, abatorizare, procesare, alaturi de furnizori de echipamente si utilaje, HoReCa, retail modern si traditional. Nu in ultimul rand, la eveniment vor participa reprezentanti ai unor institutii ale statului, dar si ai principalelor patronate din sector.



Poti fi interesat si de