Toate cele 19 magazine Angst preluate, redeschise

Toate cele 19 magazine Angst preluate, redeschise


Un numar de 18 magazine Angst preluate recent de reteaua de supermarketuri Mega Image au fost redeschise, ultimul fiind programat pentru luna decembrie.

angst 112Un numar de 18 magazine Angst preluate recent de reteaua de supermarketuri Mega Image au fost redeschise, ultimul fiind programat pentru luna decembrie.


Din ianuarie 2015, toate unitatile vor fi adaptate la formatul si standardele magazinelor Mega Image si Shop&Go, in urma unui proces de reamanajare.

Ne-am consolidat reteaua de magazine pentru a oferi in final consumatorilor nostri din Bucuresti, Otopeni si Buftea o gama variata de produse de calitate, la un pret competitiv si servicii la cele mai avansate standarde, a declarat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image Romania.

Dupa preluarea magazinelor Angst de catre Mega Image, parteneriatul cu producatorul de mezeluri din Buftea continua.

Avand in vedere si angajamentul conducerii companiei Angst de a-si concentra activitatea viitoare in special in domeniul productiei, care a consacrat brandul Angst, Mega Image va derula un parteneriat si in plan comercial, in special pentru desfacerea produselor din carne, se arata intr-un comunicat al retelei de supermarketuri.

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente. In Romania, reteaua detine 392 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (190), Shop&Go (200), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1).



Poti fi interesat si de