Doripesco se implica in actiuni umanitare


Luna decembrie este recunoscuta ca fiind luna cadourilor.

doripescoo112Luna decembrie este recunoscuta ca fiind luna cadourilor.


Din acest motiv, compania Doripesco s-a implicat activ in viata sociala a comunitatii brasovene si nu numai, cu speranta de a aduce zambetul pe buze a cat mai multi oameni nevoiasi, sau artisti care lupta sa-si duca visul mai departe.

Astfel, pe parcursul lunii decembrie, care aferent calendarului crestin-ortodox este o luna bogata in dezlegari la peste, Doripesco s-a alaturat mai multor organizatii, bisericii si fundatii si a contribuit cu delicioase Doripesco fost alaturi de semeni, in mod direct sau prin intermediul campaniilor umanitare organizate de catre:
- Hospice Casa Sperantei
- Biserica din Cristian
- Fundatia Transilvania Expres
- Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva
-Asociatia Raza de Soare Iernut
- Scoala Populara de Arte
- Grup Anatoly

Doripesco este o afacere de familie dezvoltata cu pasiune si devotament, cu dragoste pentru profesiune si respect pentru natura. Doripesco a reusit cu succes sa imbine productia de peste cu pescuitul sportiv si turismul de profil. Datorita inceputurilor, cresterea si prelucrarea pestilor reprezinta partea sentimentala a afacerii. In timp, am reusit sa ne extindem aria de activitate a companiei spre alte activitati cum ar fi turismul, constructiile, productia de betoane si turba. (Director General Dorin Crizbasan).

Brandul Delta din Carpati Doripesco este construit pe elemente care subliniaza apropierea de natura: mediul natural in care traieste pestele cu o multiplicitate diversa de plante, animale si pasari; aria naturala protejata (Sit Ramsar si Sit Natura 2000); hranirea pestelui cu cereale de cea mai buna calitate. Intreaga gama a produselor Doripesco (atat produsele tartinabile, cat si cele afumate) reprezinta o categorie premium, cele mai bune produse din peste, existente pe piata romaneasca. Calitatea superioara este data in special de ingredientele folosite: materie prima prospetimea intai si ingrediente naturale (lemn de fag pentru afumarea conform traditiei, condimente si ulei de cea mai buna calitate).



Poti fi interesat si de