Ministerul de Finante propune TVA de 9% la carne, din 2016
Miercuri, 18 Februarie 2015
Miercuri, 18 Februarie 2015
Cota standard de TVA va scadea de la 24% la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 18% incepand cu 1 ianuarie 2018, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, in cadrul sedintei de Guvern de miercuri in care au fost prezentat proiectele de modificare pentru Codul Fiscal si Codul de procedura Fiscala.
"In privinta TVA, propunerea noastra este de reducerea a cotei standard de la 24 la 20%, iar pentru carne, legume, peste si fructe la 9%. Incepand cu 1 ianuarie 2016", a declarat Valcov. El a mai spus ca, in proiectul de Cod Fiscal se mai propune reducerea TVA la 18% incepand cu 1 ianuarie 2018, potrivit Agerpres.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...