Bulgarii de la Aladin Foods intra pe piata din Romania

Bulgarii de la Aladin Foods intra pe piata din Romania


Lantul de restaurante de tip fast food Aladin Foods din Bulgaria va intra in curand pe piata din Romania, a declarat vineri proprietarul companiei Khaled Kharfan pentru revista bulgara Economy, transmite novinite.

aladin foodsLantul de restaurante de tip fast food Aladin Foods din Bulgaria va intra in curand pe piata din Romania, a declarat vineri proprietarul companiei Khaled Kharfan pentru revista bulgara Economy, transmite novinite.
Potrivit lui Khaled Kharfan, programul de extindere va incepe in Bucuresti si va include alte trei orase, inclusiv orasul de frontiera Giurgiu. Inainte de asta, doua noi restaurante vor fi deschise in Romania in parteneriat cu Kaufland.

In paralel, Aladin Foods isi va continua extinderea in Bulgaria prin deschiderea a doua noi restaurante la Ruse. Astfel, reteaua Aladin Foods va ajunge la 30 de restaurante dintre care 12 sunt amplasate in capitala Sofia. Compania detine de asemenea o fabrica de procesare la Plovdiv pentru procesare carnii de pasare, a painii si a altor produse utilizate de lantul de restaurante.



Poti fi interesat si de