Felicitari pentru mame prin campania Caroli


Caroli Foods Group a lansat in prima jumatate a lunii martie o campanie interactiva de promovare a brandului Sissi, cel mai sofisticat brand din portofoliul companiei.Producatorul de mezeluri a invitat consumatoriisa celebreze mamele de ziua lorsi sa le rasfete cu o felicitare animata personalizata.

caroliCaroli Foods Group a lansat in prima jumatate a lunii martie o campanie interactiva de promovare a brandului Sissi, cel mai sofisticat brand din portofoliul companiei.Producatorul de mezeluri a invitat consumatoriisa celebreze mamele de ziua lorsi sa le rasfete cu o felicitare animata personalizata.
Pentru a realiza acest lucru, a fost creata o aplicatie dedicata pe site-ulhttps://sissiromania.ro/, unde utilizatorii au avut posibilitatea sa realizezesi sa expedieze o felicitare speciala de Ziua Mamei.Aceasta aplicatie a permis inclusiv atasarea unei melodii sau a unui film potrivit mesajului, la alegere dintre variantele propuse in site.

Mai mult decat atat, rasfatul mamelor a continuat cu un buchet de florizilnic in perioada 1-8 martie, pentru 8 dintre acestea. Dintre destinatarele felicitarilor,cea mai norocoasadintre mame, selectata prin tragere la sorti, va fi rasfatata cu o excursie la Viena.



Poti fi interesat si de