Afaceri de 15.8 milioane euro pentru RBC, in 2014

Afaceri de 15.8 milioane euro pentru RBC, in 2014


Anul 2014 a adus pentru RBC o cifra de afaceri de 15.8 milioane euro si o crestere mai accentuata, de aproximativ 35%, in industrie. Pentru 2015, estimarile companiei prevad o majorare a cifrei de afaceri de circa 10%.

bojitabAnul 2014 a adus pentru RBC o cifra de afaceri de 15.8 milioane euro si o crestere mai accentuata, de aproximativ 35%, in industrie. Pentru 2015, estimarile companiei prevad o majorare a cifrei de afaceri de circa 10%.
In conditiile economice date, consideram ca ritmul de crestere, atat pe verticala, cat si pe orizontala este sanatos si denota o afacere pregatita pentru o dezvoltare sustinuta. In ciuda impedimentelor care nu au permis o crestere mai mare a industriei de retail anul trecut - se cauta formate noi, mai mici, mai flexibile, exista o mare presiune pe preturi etc. - market-share-ul RBC s-a pastrat la acelasi nivel ca in anul anterior. Pentru 2015, se preconizeaza o crestere a cifrei de afaceri de peste 10%, a declarat Andrei Bojita.

Avansul cifrei de afaceri RBC in 2014 s-a datorat si castigarii de noi clientiin industrie: Lacto Food, Cosm Fan, Keller, Nesle, Hella, Glissando; in retail proiectul La Doi Pasi al companiei Metro, Lidas, Crescendo, Salamer, Eddys, Pepco, La Bolta Satului sunt doar cateva nume pe care le putem mentiona.

Pentru Romanian Business Consult, 2014 a fost caracterizat, pe de o parte, prin semnarea unor parteneriate strategice - cu grupul suedez de investitii Oresa Ventures si Grenke, compania specializata in furnizarea de solutii de finantare pentru echipamente IT, pentru a le mentiona pe cele mai importante cat si printr-o serie de inovatii implementate in serviciile oferite clientilor, cum ar fi introducerea in portofoliu a solutiilor RBC de Loss Prevention, rezultat al adaptarii la cerintele pietei, care au fost foarte bine primite", explica Andrei Bojita.

Fondat in 1991, Romanian Business Consult este principalul furnizor si integrator de solutii IT pentru industria de retail si cea alimentara din Romania, avand sediul principal in Bucuresti si filiale in Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Republica Moldova (Chisinau).



Poti fi interesat si de