Salamul de Sibiu CrisTim prezent la raft din luna aprilie

Salamul de Sibiu CrisTim prezent la raft din luna aprilie


Incepand cu finalul lunii aprilie 2015, in portofoliul de produse CrisTim isi face prezenta si Salamul de Sibiu, cel mai de seama produs din categoria mezelurilor comercializate pe piata din Romania si in piata externa.

simulare cristimIncepand cu finalul lunii aprilie 2015, in portofoliul de produse CrisTim isi face prezenta si Salamul de Sibiu, cel mai de seama produs din categoria mezelurilor comercializate pe piata din Romania si in piata externa.
Salamul de Sibiu CrisTim face parte din categoria salamurilor crud-uscate, care in cursul procesului de tehnologie nu sufera tratamente termice (cum este fierberea) si este supus unui proces de maturare ce dureaza aproximativ 70 zile. Gustul deosebit si consistenta se datoreaza combinatiei de pulpa porc cu condimente asezonate, aromei delicate a fumului si mucegaiului nobil la care este supus. Acesta impaca si cele mai pretentioase gusturi si este excelent pentru orice moment al zilei (la micul dejun sau in pauza intr-un sandwich, cu rosii, branza si salata la pranz sau seara), dar si pentru ocazii festive in platouri.

Grafica etichetei imbina eleganta cromatica cu elemente definitorii pentru namingul de produs- Turnul Sfatului din Sibiu, element arhitectonic reprezentativ pentru oras. Produsele vor fi comercializate in doua variante de gramaj, sub umbrela brandului CrisTim: Salam Sibiu CrisTim necalibrat (aprox 500 540 gr.) si Salam Sibiu CrisTim 350g.

Anul trecut, Grupul CrisTim a investit 8 milioane de euro in mai multe directii, printre care si o sectie dedicata salamului de Sibiu, in cresterea capacitatii de productie pentru mezelurile crud-uscate, in linii de ambalare complet automatizate, in managementul calitatii si in cresterea capacitatii de stocare-silozare la ferma care a ajuns la 1.000 de vaci de lapte. Pentru anul in curs, Radu Timis, presedintele CrisTim a bugetat afaceri de peste 100 de milioane de euro pentru intregul grup de firme. Printre concurentii CrisTim pe piata mezelurilor se numara Caroli, Agricola, Kosarom si Elit.



Poti fi interesat si de