Sistem inovator de rotiserie in reteaua de magazine Ana si Cornel

Sistem inovator de rotiserie in reteaua de magazine Ana si Cornel


Compania Ana si Cornel si-a extins gama de produse si servicii, prin alocarea unor spatii de rotiserie special amenajate, cu tehnologii olandeze, in 8 dintre cele 40 de orase unde are magazine proprii de desfacere.

magazinCompania Ana si Cornel si-a extins gama de produse si servicii, prin alocarea unor spatii de rotiserie special amenajate, cu tehnologii olandeze, in 8 dintre cele 40 de orase unde are magazine proprii de desfacere.

Una dintre preocuparile noastre constante este aceea de a implementa servicii noi si de a gasi modalitati pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Rotiseria este cel mai rapid model din industrie asigurand produse fragede, delicioase si atractive pentru toti cei care ne viziteaza magazinele. A fost un pas indraznet, iar raspunsurile pozitive pe care le primim din partea clientilor ne determina sa venim mereu cu idei si propuneri de produse. Pe termen mediu si lung, intentionam diversificarea gamei de pui realizate la rotisor, arata Carmina Paraschiv, director general al companiei Ana si Cornel.

Reteta puiului la rotisor a necesitat teste diverse, tehnologia olandeza aleasa in realizarea produsului a constituit un element important, pentru a putea oferi aceeasi calitate in toate magazinele. Datorita procesului de preparare eco folosit, se obtine o economisire a consumului de curent de 5% in timpul perioadei de rotiserie, ambalajul reprezentand un alt factor determinant, ce pastreaza temperatura si prospetimea puiului, au precizat reprezentantii companiei.

Ana si Cornel este o companie romaneasca fondata in anul 1994, cu activitate in domeniul productiei preparatelor dincarne, avand o cifra de afaceri de 50 de milioane euro si peste 800 de angajati. Capacitatea de productie este de 20.000 de tone anual, respectand cele mai inalte standarde de calitate si de management.



Poti fi interesat si de